Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire nehéz erotikus társkeresőn nőt találni, aki nem fizetős?
Ugye kedves kérdező azért nehéz férfi oldalról találni partnert mert egy regisztrált nőre több száz vagy netán ezer pasi jut.
Nekem is sikerült partnert találni de nem volt egyszerű és könnyű.
Én sem tartom magam egy jóképű pasinak de persze nem lehetetlen.
Ugye az első probléma,hogy hiába a normális levél, sokszor a nagy mennyiségű levelek közt simán elveszik az amit egy normális pasi ír.
A másik probléma az a hatalmas igények. Kb mindenki a szőke herceg fehér lovon dolgot keresi. Ami valljuk be nem fog eljönni.
A következő dolog az az,hogy sokan ebbe túl sokat gondolnak bele,ez szexpartner és nem férj és párkapcsolat kereső,az egy másik szituáció. Persze alakulhatnak ki kapcsolatok de elenyésző.
Mondom ezt úgy ,hogy akivel sikerült összejönni mint alkami partner (nő), ő mesélte hogy egyszerűen katasztrófa amit a nő társai leművelnek.
“ másik probléma az a hatalmas igények. Kb mindenki a szőke herceg fehér lovon dolgot keresi. Ami valljuk be nem fog eljönni.”
Ez mind a két nemre igaz.
#12 De, szexelnek. Mert megfektetni azért őket is meg szokták azok a kaliberű férfiak, akikre ők vágynak, ha épp aktuálisan nincs jobb a férfi számára.
Azt megkérdezhetem, hogy melyik városban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!