Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol hirdetik magukat azok a hétköznapi életet élő, hétköznapi munkát végző nők, akik mellékesként "prostikhoz" hasonló "szolgáltatást" is nyújtanak?
Én tudok egy kolléganőmről, hogy k*rva. Leginkább home office dolgozik, 30 elején van, vannak gyerekei és éppen válik. Pár hónapja láttam meg. Csak azért nem szólok, mert akkor kiderülne rólam is, hogy k*rvázok.
Nekem ebből adódóan az a kérdésem, hogy gáz lenne így felkeresni? Azért megdöngetném egy párszor, mert gyerekek ellenére igen karban van tartva. F/24
Tényleg lehet találni egy két egyetemistát is, de ők nem a lepukkant prostik. Barátnőm is nagyon szeret szexelni, amit nem is titkol, a sokadig kapcsolat után rá jött, hogy ezért pénzt is kérhet, így ő ebből üzletet csinált. Prosti, de nem fekszik össze a szőrös 50-esekkel, hanem azért válogatja. 🤷🏻♀️
Nem kell hirdesse magát, tudják róla, hogy krva. De ettől függetlenül értelmes és szeretem, óvoda óta ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!