Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális erőszaknak számít?
Barátnőmmel történt eset.4 éve van együtt a párjával.Nem szeretett volna le feküdni vele,ezt közölte is.Mondta hogy fáj neki amit csinál és annyit mondott az illető hogy ne haragudjon.
Barátnőm kifejezetten nem volt le fogva,nem bántotta közben.Nem is ellenkezett azon kivül amiket fentebb le írtam.Ezek után csak várta hogy vége legyen.
Kedves kérdező, ha önként eljutott oda a hölgy, hogy a srácnsk alkalma volt behatolni, akkor ugyebár a lány részéről is volt akarat.
Aztán azt mondta, fáj....
Ez önmagában semmit sem jelent arra nézve, hogy hess innen.
Nekem is mondta már nő, én is elnézést kértem , folytattuk óvatosan.
Szóval ez nekem tipikusan az az eset ( amit tudok róla), hogy a csajszi is akarta, aztán fájt neki...
Egyértelműen kell ilyenkor viselkedni, leugrani a kukiról és azt mondani, hogy nem akarom, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!