Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érdeme közölni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdeme közölni egy pasival, hogy a pénisze miatt szákítok vele?

Figyelt kérdés

Sajnos elég kicsi. Én alapból a nagyot szeretem, de neki még átlagos sincs. Úgy voltam vele, higy egy próbát megér, hátha majd a nyaládsal tudja kompenzálni, de rájöttem, hogy nekem nem elég.

4 hónapja vagyunk együtt.

2024. ápr. 10. 08:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
10, azért ez nem így működik… a szex fontos, ha neki nem jó, nem passzolnak össze, akkor szakítson.
2024. ápr. 10. 09:01
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
10-es azért mert neked is koktélvirsli van a lábad között, és a kis szíved most annyira zokon vette, hogy hisztizel meg krvázod a lányt, még ez van! Engem is zavar ha valakinek kicsi van nem érzem ez van, attól még nem vagyok egy fehérmájú prosti! Vannak nők akiket nem zavar, azokkal kell foglalkoznotok ennyi! Nem lehet mindenki mindenkinek jó és ezt elkell fogadni! Ez az érzelem nem fontos dumát meg ne nyomtassa, egy párkapcsolat nem működik, ha szexuálisan nem passzol össze 2 ember, ezek szoktak megcsalásokhoz vezetni, szerinted az jobb?
2024. ápr. 10. 09:05
 13/24 anonim ***** válasza:
*nyomassad
2024. ápr. 10. 09:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mondd meg neki nyíltan, hogy azért szakítasz vele, mert a szex számodra nem kellően kielégítő vele. Ebből már venni fogja a lapot. Ha meg mégis tovább kérdezget, akkor azt is, hogy hiába akar igyekezni, hozzád nagyobb pénisz jobban passzol.

Egyébként meg lehet, hogy nem is nagyon bánja, mert ő is tágnak érezhet. Sokszor férfi örül ha nő kezdeményezi a szakítást, mert nem akar a múltjában sértett nőket.

2024. ápr. 10. 09:09
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

10-11

Ha egy nő szerelmes, pont lesz@rja mekkora f@szotok van😉!

2024. ápr. 10. 09:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Az egy próbát megér, az az hogy te a pasi kárára kísérleteztél, s a végén ha még sem kell akkor k.b.xod, mehet a levesbe, és ennyivel letudva!
2024. ápr. 10. 09:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Háát így 4 hónap szakítani ????

Őszintén mondd meg neki, ne hitegesd , hogy mi vele a gondod.

2024. ápr. 10. 09:45
 18/24 anonim ***** válasza:

#10 mi a fasz?

#15 Remélem ezt te sen hiszed el.

#16 mit kellene tennie? Tovább szenvedni?

2024. ápr. 10. 09:52
 19/24 anonim ***** válasza:
15, a szerelem mulandó, a kis farok megmarad.
2024. ápr. 10. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:

19

Dehogy is! Nem csak a szerelem múlandó, minden az. A kis fasz is. Az is el fog múlni a halállal és a test semmivé válásával.

2024. ápr. 10. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!