Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdeme közölni egy pasival, hogy a pénisze miatt szákítok vele?
Sajnos elég kicsi. Én alapból a nagyot szeretem, de neki még átlagos sincs. Úgy voltam vele, higy egy próbát megér, hátha majd a nyaládsal tudja kompenzálni, de rájöttem, hogy nekem nem elég.
4 hónapja vagyunk együtt.

Nyugodtan mondd meg neki nyíltan, hogy azért szakítasz vele, mert a szex számodra nem kellően kielégítő vele. Ebből már venni fogja a lapot. Ha meg mégis tovább kérdezget, akkor azt is, hogy hiába akar igyekezni, hozzád nagyobb pénisz jobban passzol.
Egyébként meg lehet, hogy nem is nagyon bánja, mert ő is tágnak érezhet. Sokszor férfi örül ha nő kezdeményezi a szakítást, mert nem akar a múltjában sértett nőket.

10-11
Ha egy nő szerelmes, pont lesz@rja mekkora f@szotok van😉!

Háát így 4 hónap szakítani ????
Őszintén mondd meg neki, ne hitegesd , hogy mi vele a gondod.

#10 mi a fasz?
#15 Remélem ezt te sen hiszed el.
#16 mit kellene tennie? Tovább szenvedni?

19
Dehogy is! Nem csak a szerelem múlandó, minden az. A kis fasz is. Az is el fog múlni a halállal és a test semmivé válásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!