Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A harmonikus szexuális élet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmonikus szexuális élet, mit is jelent valójában?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 9. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Azt, hogy bilibe lóg a kezed.
2024. ápr. 9. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy az embernek van egy társa akivel közösen ki tudják élni a szexuális vágyaikat.
2024. ápr. 9. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Azt, hogy harmónikázol közben.
2024. ápr. 9. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Teljes összhangaban vagy a másikkal. Akkor és úgy történik minden ahogy ketten épp akarjátok.
2024. ápr. 9. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Kompromisszum mentes, önfeledt játék... persze jó kommunikáció és kreativitás és humor is legyen benne.

Van ilyen!

2024. ápr. 9. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy szeretve vagyok, biztonságban vagyok, tartozom valakihez aki szerelmes belém, vonzódva van hozzám és sose veszíteném el. De ahhoz meg kell találnom, hogy ki az aki így tudna irántam érezni
2024. ápr. 9. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

"A harmonikus szexuális élet, mit is jelent valójában?"

Amivel mindketten elégedettek vagytok.

Ez a "tökéletesen passzol minden" meg hasonló kijelentések, ez csak ilyen rózsaszín mézesmáz, a valóságban nincs olyan, hogy két embernek tökéletesen egyezzenek a szexuális igényei és vágyai.

2024. ápr. 9. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!