Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk megoldani ezt a hálószobai problémát, egyáltalán fel sem hozza a témát?
Párom nem bírja az óvszert. 27 évesek vagyunk. Több oka is van, ami miatt nem kéne tablettát szednem, ezt a nőgyógyászom és az endokrinológusom sem javasolta (de nem a Leiden-mutáció miatt).
Viszont ìgy nem tudom mit lehetne csinálni. Próbáltuk a megszakìtást, de az is nyilván kellemetlen neki. Nagyon nehezen megy el. A legelején nem ez volt a helyzet, 8 hónapja vagyunk együtt, 4 hónapja tapasztalok problémàkat és leginkább az óvszerre fogom. Persze olyan is volt, hogy nekem nem volt kedvem.
Arra nem akarok gondolni, hogy esetleg velem van a baj és engem nem kíván eléggé, vagy hogy béna lennék az ágyban. Maximálisan érzem rajta a vágyat és a lelkesedést mindig.
Csak valahogy akkor is beszélni kéne erről, mert tudom, ez egy férfi büszkeségét sérti, emiatt nem szívesen hozza fel, csak a megszakítás az nem védekezés.
2 napja is nagyon benne voltunk ebben a felelőtlen akcióban és ma reggel csináltam egy teljesen pozitìv LH-tesztet, mert este fürdéskor láttam a termékeny nyákot. Úgyhogy most aggódom is.
De ha nem mondja el, hogy az óvszer-e a baj, velem van-e baj, vagy tényleg retteg hogy teherbe ejt és ez csökkenti a teljesítményét... akkor végképp nem tudom, hogyan segíthetek.
Vannak hormonmentes pesszáriumok, amik 95 százalék körüli biztonságúak.
Mellé ha késik a menzesz akkor terhességi teszt, aztán gyógyszeres elhajtás.
Egy 5-6 hetes magzat még csak akkora mint egy almamag.
Tehát összegezzük: nem akar a fogamzásgátlással törődni, mert nem szereti a gumit, de ha terhes leszel, akkor nem támogat? Mégis miért vagy egy ilyen önző KISFIÚVAL?
Keress egy normális FÉRFIT, hidd el, vannak bőven akiknek természetes dolog a normális védekezés.
Ha minden nő kitenné az szűrét az ilyen parasztoknak, rövid úton kihalnának.
Nem 3#, rosszul öszegezted.
Nem mondta a ferfi, hogy baja lenne az óvszerrel.
A kérdező hiszi azt, hogy az óvszer az oka, hogy nem tud elélvezni. És nem meri felhozni a témát.
Csakis kommunikációvsl.
Mi nem vagyunk ő, csak ő tudja, hogy miről mit gondol, mi a baja, nem létezik, hogy nem tudjátok megbeszélni közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!