Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiába kérem meg a páromat aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába kérem meg a páromat aki nő, hogy maszturbáljon előttem mert ez izgat nagyon, mégsem teszi meg. De miért?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 9. 07:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
A helyedben én inkább megdugnám
2024. ápr. 9. 07:40
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Engem is zavar ha néznek közben. Vad csiklo dörzsölés fél percig és kész :D Semmi izgató nincs benne

Régen csináltam camos műsort de nem élveztem

2024. ápr. 9. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ő tudná csak ezt megmondani,nem láthatunk bele a gondolataiba.Miért nem kérdezed meg ha egyébként nemi életet éltek?Nem nagy ügy.

Izgalmas tud lenni egyébként,ha mindketten csinálják maguknak.lehet fogadni rá,hogy melyik fél bírja ki tovább azt hogy ne másszon rá a másikra.

2024. ápr. 9. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem elsősorban zavarban van, a másik pedig, hogy nincs megelégedve a saját testével.
2024. ápr. 9. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Mert önző...off az ilyen.
2024. ápr. 9. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy őnző, hanem tanuld meg, hogy mi az az intimszféra, és akkor ráébredsz!

De segítek, mert csak egy hétköznapi példát említek, és pedig a reggeli nagydolog, vagy sz.r.s, ami közben te se szeretnéd hogy bárki is nézze amit csinálsz.

2024. ápr. 9. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Szégyenlős. Nem tud, nem szokott masztizni. Bénának érezné magát közben.
2024. ápr. 9. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Én mondjuk nem élvezném közben, ha csinálnám sem. Szóval akkor meg miért csináljam? Elég béna műsor lenne.
2024. ápr. 9. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Ez annyira nagy butaság a nők részéről.

1. Teljesen jól meg lehet figyelni, hogy mit, hogyan csinál élvez.

2. Egy izgató dologtól fosztja meg a párját...

Nem értem tényleg....

Mondjuk én még ilyen nővel nem találkoztam szerencsére....

Nálam is egyértelmű off lenne am.

2024. ápr. 9. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert a maszturbálás más szóval ÖNkielégítés. Nem pedig a párom vizuális kielégítése. Nem vagyok prűd, de a maszturbálás arra szolgál, hogy bármilyen féle elvárás nélkül csak nekem legyen jó.
2024. ápr. 10. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!