Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik választás lenne a számomra a legkézenfekvőbb?
Én is ilyesmi voltam, bár én mindigis tetszettem a lányoknak,de a kommuniációm nekem is gyenge, szociálisan én is analfabéta vagyok (azóta már tudom, hogy autista vagyok, és ezért) szóval én 19 évesen döntöttem úgy, hogy egy prostituált segítségét kérem, nem mondom, hogy megbántam, de kifejezetten pozitív élmény sem volt. Először is amikor megláttam, kiderült, hogy kamu képpel hirdette magát, és nem volt kifejezetten az esetem, de belementem így is, elmondtam neki, hogy szűz vagyok, nagyon kedves volt, de nagyon azvarban voltam, nem nagyon tudtam elmenni, aztán felajánlotta, hogy mivel szűz vagyok (a viselkedésem ez vszleg biozonyította is) megpróbálhatjuk gumi nélkül, így is lett, végül beleélveztem ahogy lovagolt.
Ez a része egyébként jó élmény, valahogy az mindig jó, amikor beleélvezhetsz valakibe, olyan jó érzés, egyfajta bizalom va nem is tudom.
Amit tudok mondani, hogy ettől nem hiszem hg bátrabb leszel, vagy könnyebb lesz ismerkedni, talán még rá is szoksz a prostikra (én szerencsére kicsit sem vagyok addiktív jellem, szóval ez nem történt meg)
De ha szeretnéd megtapasztalni a szexet, akkor igazából nincs baj vele, csak ha rosszat fogsz ki akkor könnyen lehet rossz élmény is, mindenképpen olyanhoz menj, akiről sok jó vélemény van, akár telefonban el is mondhatod, hogy szűz vagy még, és a reakciójából kb leszűrheto hogy fog viszonyulni hozzád
Az írásod alapján nincs Veled semmi gond, legfeljebb az önbizalmad kellene fejleszteni.
Az en lányom is hasonló cipőben jár, 6 éves Ő is is asperges, nem volt még fiúja, ami engem bánt, mert szeretném ha megtapasztalná a szerelmet, a szeretkezést. Szerintem is inkább a rendes randioldalakkal próbálkozz, tudom hogy ott is sok a fura ember, de pl.a lanyom osztálytársai ott találtak rendes párt. Szerintem a prostizás valahol egy pasinak is önbecsülés romboló, még ha nem is vallják be, de ha valaki csak azért fekszik le Veled, mert fizetsz, pláne elsőre, nem fogod magad értékesnek érezni, pedig az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!