Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extrémebb kinézetű lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrémebb kinézetű lányok, ti szexelnétek (vagy szexeltek, esetleg kipróbáltátok-e már...) roma, esetleg fekete pasival? Vagy kizárólag a hozzátok hasonló stílusú srácok jöhetnek szóba?

Figyelt kérdés
A kérdés adott hölgyeim! Az extrémebb címszó alatt értem: Színes haj, piercing, tetoválás, fültágító stb. Az ilyen stílusú lányokhoz szól a kérdés. Csak kíváncsi vagyok rá. Köszi ha válaszolsz! :)

ápr. 7. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Itt mindenki rasszista...?
ápr. 26. 00:57
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok szines haju de a volt ferjem cigany szoval igen
máj. 25. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
11-es: az hogy valaki nem feküdne le más bőrszínűvel még csak izlés kérdése nem rasszizmus
jún. 16. 07:21
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező roma vagy fekete?
jún. 16. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:

feketével simán, volt is már rá példa.

Sok jó néger pasi van.

És nyilván sokkal inkább egy jóképű, jó testű néger, mint egy ronda, csak mert az fehér...

júl. 15. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok piercingem, tetkóm van meg élénk piros hajam. Ruháim, sminkem is szerintem a kategóriába esik. Volt, hogy ismerkedtem cigány sráccal, akinek más volt a stílusa. Feketével a méretek miatt nem kezdenék sose :D jelenlegi párom nem képviseli ezt a stílust, sőt sose volt hasonló stílusú barátom. Nyilván tetszenek az ilyen férfiak, de nem ez v9lt az elsődleges számomra sose.
júl. 16. 00:42
 17/17 anonim ***** válasza:
A bőrszín nem számít.
aug. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!