Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiket érdekel a nyálfétis, izgalmasnak találják, ha leköphetnek egy férfit (arcon, szájba, farokra stb.) akár szex közben, akár szimplán passzióból?
Figyelt kérdés
Olyan srácok válasza is érdekel, akik találkoztak ilyen lánnyal, vagy volt már hasonló élményük.ápr. 7. 11:30
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem találkoztam ilyennel. Pedig nagyon izgat. Az is ha arcon, szájba köpne egy nő. Vagy akár ha számba csorgatná.
F
2/4 anonim válasza:
Én találkoztam már olyan csajjal aki simán pofánköpött.
4/4 anonim válasza:
Nekem barátnőm, egyik szeretőm szerette ha arcon és szájba köptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!