Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csinálták a no fapet, tapasztaltatok pozitív változást?
Több energia, újra örömöt lelsz a kis dolgokban és unalmadban csinálhatsz valami hasznosat pl edzés, biciklizés, ismerkedés.
Remélem segítettem. :)
Eddig is sportoltam, csak mivel napjában többször is magamhoz nyúltam, semmi kedvem nem volt az ismerkedéshez. Most már van!😄
Hát, meg éreztem, hogy kezdek arra a szintre süllyedni, hogy ha szexre kerülne sor, fél mereven szerencsétlenkednék. Az meg nem lenne kedves a partnerrel szemben sem.
Ti is Hamza nézők vagytok? :)
Nem vagyok a teljes igazság tulajdonosa, de én úgy látom hogy a Nofapnek rövid távon van értelme, hosszú távon meg csak simán menő hogy nem vered a bécsi szeleted és van tartásod.
Saját véleményem szerint nem le kell szokni a “verésről”, hanem szabályozni kell, pl hetente max 1-2x és nem p*rnóra. Az tényleg káros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!