Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha a nő kifejezi a szex iránti vágyát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy céloz arra, hogy már szívesen lenne együtt a párjával, de aztán folyton ilyen válaszokat kap, hogy: jaj, dugja már meg valaki az asszonyt, stb.
Már lassan kínosnak érzem, hogy felhozzam a témát, pedig betegségek miatt kimaradt vagy 3 hónap.
Az utóbbi napokban is akadt volna lehetőség, de nem kezdeményezett.
Vagy lehet, hogy már nem kíván?
2024. ápr. 7. 09:35
11/19 anonim 

válasza:

Megértem teljesen és igazad van. Beszélj erről vele. Egy házasságban kell tudni mindenről kommunikálni.
9es vagyok.
12/19 anonim 

válasza:

Dehogy gáz...
Mondjuk ha csak te kezdeményezel az gáz. de nem miattad gáz, hanem a pali miatt.
Majd hamarosan rájössz hogy rossz döntés volt ez a pali.
13/19 anonim 

válasza:

Egy kapcsolatban pont hogy teljesen őszintén, nyíltan lehet megnyilvánulni a vágyakról. Nálatok a pasiddal van a baj, főleg ha olyanokat vág a fejedhez "jaj dugjon már meg valaki - mert én már nem kívánlak". Ez utóbbi áll a probléma hátterében.
14/19 anonim 

válasza:

De azelőtt milyen volt a szex? Mert az sem mindegy.
16/19 anonim 

válasza:

Szerintem normálisnak kellene legyen, hogy az ember elmondja, vagy jelzi a vágyát, de az gyanús ha mindig elutasítás érkezik, volt, hogy a csajra én sem úgy figyeltem oda, aztán észbekaptam, ha nem elégítem ki a vágyát, ha nem is csal meg, de akkor elhidegülés lesz a vége.
17/19 anonim 

válasza:

Egy normális kapcsolatban nem az.
19/19 anonim 

válasza:

Szerintem ennek kéne az alapnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!