Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent, ha a nő teste...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a nő teste “bezáródik” a pasi előtt 3 év után és már nem kívánja vele a szexet?

Figyelt kérdés

Sőt, ha nekiállnak már el sem tud élvezni a pasival, ahogy régen.

Kb 1,5 évig el tudott elvezni, de már nem, terhére van a pasi jelenléte.

Vannak viták mögöttük, ahol a pasi nem ismerte el a hibáit

2024. ápr. 6. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyire vagy kíváncsi, hogy ez lehetséges-e: igen, lehetséges.

De azért nem vall túl jó jellemre, ha semmi mást nem mondasz. Valami olyan hangulata van, mintha mi gépek lennénk, akik válaszolunk a te utasításod alapján.

Mondjuk, mintha a chatGP-t kérdeznéd.

2024. ápr. 6. 20:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Jó legközelebb címet, telefonszámot is adok, nevet es bankszámlaszámot, hogy ne érezd magad chat robotnak, sőt behívlak az otthomba egy kavera is es neked adom az ezüstkészletet, hogy ne érezd magad kihasznalva.
2024. ápr. 6. 20:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Hmm... az eddigiek alapján lejött egy amolyan "Nekem mindig igazam van!" stílusú nő.

Na, ez egy hasonló pasival kombinálva igazi csoda, ha másfél évet kibír.

2024. ápr. 6. 20:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem hulyet fogtál ma
2024. ápr. 6. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt most miért írtad, mire jó?
2024. ápr. 6. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:
A játéknak vége az élvezetnek vége. Marad a megszokás, meg a együttélés megszokásból. A vágynak annyi. De a szex csak játék, az élet egy része, nem maga a kapcsolat. A döntés a tiéd a továbbiakban.
2024. ápr. 6. 20:48
 17/21 A kérdező kommentje:

Hát ha a szexnek vége eleg fura, egy olyan pasi mellett, aki szereti a szexet es akivel nem tudom megjátszani az orgazmust mert ismer, latta milyen az igazi.

A baj az, hogy mar nem bírom elviselni a szex gondolatat sem vele, egyszerűen kiábrándultam a viselkedéséből ….

2024. ápr. 6. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
16. vagyok: épp ezt írtam le neked fentebb. Az utolsó mondatom ennek fényében amit írtál még aktuálisabb.
2024. ápr. 6. 20:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezt mondom en is, csak nem fejeztem be, hogy így eleg fura lenne együtt maradni
2024. ápr. 6. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
16. vagyok: Szex nélkül még csak-csak lehet élni egy kapcsolatban, ha egyébként az harmónikus. De ha egyébként is gondjaid vannak vele akkor az nagy gond. Mivel szex nélkül lehet minden ok, lehet jó a hangulat, lehet remek az élet és a szexet meg lehet oldani egyébként is. De ha minden percben zavar az egyénisége, borzaszt a vele töltött idő, akkor az nem élet.
2024. ápr. 7. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!