Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Futárnak (kaja, csomag) vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futárnak (kaja, csomag) vagy szerelőnek, szakembernek nyitottatok mar úgy ajtót, hogy csak egy tangában/boxerban vagy meztelenul voltatok? Ha igen akkor lett több? Ha még nem akkor megtennétek?

Figyelt kérdés
Csaj/pasi, kor

ápr. 6. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%
Foodora futár vagyok,kapitány,elhanyagolt anyukákat én is havi szinten kefélek..Egy -két kedves szó is elég néha,mert a balfasz pasija még ennyit sem tud.Ilyenkor elég 1 órára kimenni műszakból.Volt aki örömében sírt olyan dugást kapott.
máj. 26. 07:58
 22/26 anonim ***** válasza:

#21 Hallod, ezek az elhanyagolt anyukák mire nem képesek!

Viccet félretéve, teljesen reális, amit írsz.

máj. 26. 08:15
 23/26 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen az a világ! Az elhanyagolt anyukák elhanyagolt férjei futárkodás közben b@sznak. :D
máj. 26. 10:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Kajafutárnak nyitottam már boxerben ajtót, amikor hozta a kaját, úgy, hogy merevedésem volt (elég látványos a csomag úgy). Pont görgettem az instát, és felállt. Teljesen természetes volt minden, nem volt semmi gond, a vicces az volt, hogy 2 szomszéd is pont akkor ment el a folyosón. Csajok sajnos nem nagyon futárkodnak, az már lehet érdekesebb lett volna.
máj. 26. 10:50
 25/26 anonim ***** válasza:
62%
Wolt futárokal. Én is szoktam can hogy ajtót nyitok utána meg jöhet a többi
máj. 26. 22:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Sok sok rizsa az a jó
júl. 28. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!