Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futárnak (kaja, csomag) vagy szerelőnek, szakembernek nyitottatok mar úgy ajtót, hogy csak egy tangában/boxerban vagy meztelenul voltatok? Ha igen akkor lett több? Ha még nem akkor megtennétek?
Figyelt kérdés
Csaj/pasi, korápr. 6. 18:33
21/26 anonim válasza:
Foodora futár vagyok,kapitány,elhanyagolt anyukákat én is havi szinten kefélek..Egy -két kedves szó is elég néha,mert a balfasz pasija még ennyit sem tud.Ilyenkor elég 1 órára kimenni műszakból.Volt aki örömében sírt olyan dugást kapott.
22/26 anonim válasza:
#21 Hallod, ezek az elhanyagolt anyukák mire nem képesek!
Viccet félretéve, teljesen reális, amit írsz.
23/26 anonim válasza:
Ilyen az a világ! Az elhanyagolt anyukák elhanyagolt férjei futárkodás közben b@sznak. :D
24/26 anonim válasza:
Kajafutárnak nyitottam már boxerben ajtót, amikor hozta a kaját, úgy, hogy merevedésem volt (elég látványos a csomag úgy). Pont görgettem az instát, és felállt. Teljesen természetes volt minden, nem volt semmi gond, a vicces az volt, hogy 2 szomszéd is pont akkor ment el a folyosón. Csajok sajnos nem nagyon futárkodnak, az már lehet érdekesebb lett volna.
25/26 anonim válasza:
Wolt futárokal. Én is szoktam can hogy ajtót nyitok utána meg jöhet a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!