Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket mennyire frusztrá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket mennyire frusztrál az, ha egy felhasználó akiről úgy gondoljátok hogy lány írtok neki üzenetet de nem válaszol rá?

Figyelt kérdés
Én is szoktam kapni üzeneteket fiúktól, mert házas nőként szoktam válaszolni olyan szexuális jellegű kérdésekre amik nőkre vonatkoznak, de nem szoktam visszaírni senkinek.
ápr. 6. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
A privátozók nagy része már tiltva van, így nem is látom, ha írnak. Csak rajtuk múlik, hogy válaszolok, vagy tiltom őket. A stílus a döntő.
ápr. 6. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Megszoktam, de az ő dolga.
ápr. 6. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:

amit írtál, az normális lepattintó szerintem: "bocsi nem beszélgetek itt privátban"

ápr. 6. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is de sokaknak még ezek után is nekik áll feljebb.

Azért köszi 😉

ápr. 6. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Előfordul néha, hogy nőnek hisznek, olyankor vagy visszaírok : Pasi vagyok, ne haragudj, de tévedtél, vagy simán csak törlöm, ha nincs kedvem válaszolni.
ápr. 6. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kérdést feltesznek normálisan, arra miért ne lehetne válaszolni? Én is néha felteszek kérdéseket, mert érdekelne valami, de nem kapok válaszokat, mondjuk van ezer más dolgom is, de azért nem bánnám, ha megtudnám, mi a válasz.
ápr. 6. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Régen én is beszélgettem itt és jókat, de most már tényleg a 70% férfi a "női" válasz adónak vagy nem is válaszol, PEDIG én mindig figyelek arra hogy ne tűnjek túl tolakodónak az üzeneteimnél.

De sajnos ez most korszakos trend amit nem igazán értek. Az emberek sokkal jobban online vannak, mégis sokkal szarabb még a chat élmény is mint ez előtt 8-10 évvel.

Sokan nagyon sokra értékelik magukat már, a nők is sokkal flegmábbak. Vagyis azok akik neten kommunikálnak. Biztos (remélem) vannak még normális vagy kicsit szerényebb nők is, de ugyebár a hangos "kisebbség" már sokkal többen van mint régen.

ápr. 7. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!