Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben szőr megy a férfi szájába, mert a nő nem borotválja magát ott lent?
Figyelt kérdés
Reagálás erre a férfi részéről, szóvá teszi ezt a nőnek?ápr. 6. 10:31
1/14 anonim válasza:
Miért tenné? Nem látta, mikor nekikezdett, hogy szőrös?
5/14 anonim válasza:
Van két kezed, fogod széthúzod a puncit a szőrt letakarod a tenyereddel,
és úgy nyalod.
De vihetsz egy akkus 0-ás hajvágót is.
6/14 anonim válasza:
Nem egy étteremben vagy, nyalj a többit old meg, mert ilyenért maximum utóbb szólsz, de azt is diszkréten. Egy ilyennel, elrontani az együttlétet, vágyölő.
9/14 anonim válasza:
Sok férfi sem borotválja, nekem is ment már szőr a számba.
Nem a szőrt kell nyalni, hanem a csiklót. Férfiként ez illenék tudni.. 🤔
10/14 anonim válasza:
7es vagyok. Nem tudom miért kell lepontozni. Biztos akinek szőr megy a szájába az nem a párjával teszi. Szép brigád. Kérdezőnek is biztos kopasz a nője ezért nem tudja mit kell tenni mert a friss szeretőjének nem az.
Oldd megg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!