Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittasan részegen szexelni?
Figyelt kérdés
Melyik a kiábrándítóbb, ha a férfi vagy a nő részeg és úgy akar szexelni?2024. ápr. 6. 09:33
2/8 anonim 

válasza:

A pasiknál a pia okozhat merevedési gondokat így akkor inkább ő legyen a józan
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem egy piás csaj kifejezetten vicces! Eddig kettő volt aki KO piás volt, egyedül a lában se állt meg. Az egyiket egyedül, a másikat egy haverral dugtam, nagyon kis engedelmes volt mindkettő, járni nem de szopni tudtak még piásan is, akkor se hisztizett amikor úgy megdöngettük hogy frankón elfáradtam, és még akkor is mosolygott amikor seggbe toltam amíg a havert lovagolta és ketten tömtük. Szóval igazság szerint kellemes élmény volt!
5/8 anonim 

válasza:

Ittas no nem hisztizik, csak annyit mond hogy meg... meg...
6/8 anonim 

válasza:

Egyik sem szép látvány,de spiccesen kimondottan jó szexelni,nálam totál elszállnak a gátlások.
8/8 anonim 

válasza:

Akkor én az ellentábor vagyok. Részegen ha lehet nem szexelek. Szeretem a szex minden részét èlvezni, emlékezni rá másnap. Ráadásul már spiccesen vagyok jó szexpartner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!