Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kerekebb fenekű lányok kevésbé éreznek kutyapózban egy 12-13 cm-es péniszt?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 5. 11:24
1/7 anonim válasza:
Azt senki nem érzi sehogy... 🤷♀️
2/7 anonim válasza:
Nyilván még életedben nem voltál nővel, de megsúgom, az ánusznál előrébb kell betenni, ott van a nuni, és ha lehajolt a nő, akkor a kerék fenék nem lesz útban
3/7 anonim válasza:
Kérdező te sem voltál még nővel soha életedben, igaz?
4/7 anonim válasza:
A feleségem misszionáriusban a másfélszer akkorát sem érezte. Kutyapózban meg nem is engedte soha. Akkor én jól kifogtam?
5/7 anonim válasza:
Minimálisan számít a fenék mérete kutyapózban. Nekem elég nagy, szóval tapasztalatból mondom, ott a titok, hogy rendesen be kell pucsítani, és akkor odafér a pasi. Ha valakinek alapból elég a 12-13 centi, akkor póztól, fenéktől függetlenül elég lesz.
6/7 anonim válasza:
Mi ebben az összefüggés??? Nem a forma számít hanem a méret - mármint ha 100 kg-s dagadt nő akkor a sok háj le tud venni a péló hosszából ami még odaér.
7/7 anonim válasza:
3. Nyilván aki ilyet kérdez az még szűz.
4. Jó nagy puncija van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!