Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most magas elvárás tőlem?
Figyelt kérdés
3 éve szexelünk a barátommal, általában mindig is működött.
Mostanában viszont havi 3x szexelünk maximum. 2 menetet sose bírt egymást követő nap lenyomni, miért van ez?
Más pasik egy óra elteltével kezdenék újra. Nem? Vagy a barátnőim hülyeséggel tömték a fejem?
Nekem csak ő van mint szexuális partner, remélhetőleg ő is marad örökre.
20n 28f
ápr. 4. 20:38
1/10 anonim válasza:
Valószínű már a barátnőiddel szexel inkább, vagy anyáddal.
3/10 A kérdező kommentje:
Valami hasznosabb választ vártam...
Nem, köszönöm, nincs szükségem több faszra. Elég, ha most ezt sikerülne megülnöm. 🤦🏻♀️
ápr. 4. 20:50
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy unalmas monoton sablonos, vagy te nem vagy aktív egyáltalán.
Vagy változtál külsőre, vagy másra vágyik.
5/10 anonim válasza:
Javaslom hogy menjen el vérvételre és nézesse meg a tesztoszteron szintjét.
6/10 anonim válasza:
Nekem feleségem olyan, hogy havi max kétszer hajlandó rá. Cseréljünk! Te gyere ide, a pasid meg viheti a nejemet!
7/10 anonim válasza:
Ennyit bír a barátod, mondjuk elég keveset.
8/10 anonim válasza:
Nem a pasid egy nagy nulla és nem is kivàn téged ffival kezdj....
9/10 anonim válasza:
Mindenkinél individuálisan másképp működik a libidó. Arról amiről a barátnőid beszélnek nagyon is létezik, de nem minden férfi rendelkezik ugyanazzal az éhséggel. Valakinek alacsonyabb a libidója, másoknak magasabb. De hogy ne legyen ennyire egyszerű, a környezet a lelkiállapot a táplálkozás és a fizikum is befolyásolja a libidót. Az is előfordulhat hogy a vonzalom vissza esett a részéről. Írtad ugye hogy már 3 éve együtt vagytok, nem tudom milyen gyakorisággal ugyan, de a szex köztetek amolyan szokássá válhatott és ha nincs benne sok változás, akkor el tudja veszíteni a varàzsát. Az örökkét meg felejtsd el, nincs olyan, és még csak 20 éves vagy könyörgöm🤦🏻♂️.
10/10 anonim válasza:
A barátnőid idióták, nem minden pasi kész a kövi körre egy óra után. Maximum akkor ha az a világ legperverzebb, legjobb csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!