Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők válasza érdekelne Volt részetek olyan nőgyógyászati vizsgálaton ami sex-el végződöt ?
Figyelt kérdés
ápr. 4. 20:32
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem sose lesz ilyenben részem... Legutóbb is amikor végeztek a vizsgálattal fülem farkam behúzva távoztam. Remélem nem kell visszamenjek, majd csak egy év múlva. Sose tudnék szexuálisan felizgulni... Ez olyan mint amikor azt várod a kutyádtól, hogy boldog legyen amikor bedugod a lázmérőt a seggébe.
3/11 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdezem: neked volt részed olyan urológiai vizsgálatban, ami szexxel végződött?
4/11 anonim válasza:
Istenem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Miért gondolják a férfiak még mindig ezt?
NEM
5/11 anonim válasza:
Egyszer egy fiatal velem egykorú
jóképű férfi vizsgalt meg hüvelyi uh-gal. Amikor belem dugta azért elképzeltem ahogy megdug. De nem.. Nem végződött még szexszel
6/11 anonim válasza:
Pont olyan sűrűn mint ahogy téged bögyös, szexi nővérkék leszbizéssel fogadtak a laborvizsgálat közben.
7/11 anonim válasza:
Csak női nőgyógyászokhoz járok, ne haragudj.
8/11 anonim válasza:
7. Az neki szerintem nem probléma... Abból is ki tud hozni egy jelenetet 😒🤢
9/11 anonim válasza:
Egy ismerősöm nőgyógyász, anno mondtuk is neki, hogy te sok puncit fogsz látni és kapni. Nos elmondta, hogy valóban sok puncit lát, de a nők többsége olyankor feszült, nem tudnak igazából izgalmi állapotba kerülni. Durván 15 éves karierrje alatt egy nővel volt neki szex, de ott is a nő kezdeményezte.
10/11 anonim válasza:
Ez kb egyellő azzal a fantáziával, hogy megerőszakolnak és élvezed. A valóságban pont a fordítottja lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!