Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem a barátnőmet, hogy borotválja a punciját?
sztem nem az a fura uraim hogy bizonyos nők szőrösen hagyják hanem hogy természetünknél fogva mivel a Hominidae a Primates rendhez tartozik ezért emlősök vagyunk mi is.. emlősök pedig szőrt növesztenek.. minden állatosztálynak rovarok, madarak, emlősök.. megvan a maga természetes bőrfüggeléke (pókszabásúak lába is szőrös). De minket mégis zavar a nemiszőrzet.
és ebben is különbözünk az állatvilágtól hogy mi azt hisszük tudjuk mi a természetes.. pedig nem! :D kéne már erre egy jó fogalom a saját rendszertani bélyegeinknek az ellentmodása, ellenzése. egyébként a tv,tiktok, youtube és insta stb az oka ennek is sztem
#22 olvass egy kis régi irodalmat, akár ne csak a mi kultúr körünkből. Pl. Ezeregyéjszaka meséi. Pedig akkor nem volt insta meg youtube.com
Ember attól vagy, hogy alkotsz és gondolkodsz, nem attól, hogy ha szőrös lába van a póknak, akkor a nőknek is legyen szőrös lába. Elmegy az ember fodrászhoz is...
Kedves kérdező, mondd el a barátnődnek nyíltan, de aranyosa, nem akkora etvasz ez. Ha szeret, biztos válaszol rá normálisan. Lehet, h csak nem tudja, h neked ez tetszik. Volt pár építő jellegű hozzászólás, szerintem alaposan kivesézték a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!