Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka azoknak a férfiaknak akik nagyon könnyen tudnak lányokat/nőket elcsábítani/felszedni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 4. 13:41
1/16 anonim 

válasza:

Önbizalom, jó szöveg, és jók az ágyban is.
2/16 anonim 

válasza:

Jól néznek ki, jó a szöveg és nem görcsölnek a farkuk mérete miatt. A nő reakcióit nézik.
3/16 GFman 

válasza:

Hogyne! Biztos ennyi, jól néznek ki, jó dumával! Ezért kufircol pl. egy kopasz, tokás pasi egy csinos, igényes érett nőt, akinek olyan alakja, hogy huszonéves lányok megirigyelhetnék.Ne akarjátok megérteni a nőket!
4/16 anonim 

válasza:

az elso szerintem elis mondta a titkot
5/16 A kérdező kommentje:
Honnét lehet jó szöveget önbizalmat szerezni? 😂
Az ágyban jónak lenni viszont könnyű
2024. ápr. 4. 14:11
6/16 anonim 

válasza:

Szerintem a kémia a legfontosabb,vagyis hogy vonzódnak egymáshoz a nő és a férfi.
Nekem a magas, jóképű, sportos pasi jön be(a farok méret engem nem érdekel,nem az alapján választottam sosem),de valakinek meg ő nem szimpatikus,nem is tetszik neki.
7/16 A kérdező kommentje:
Igen én is a kémiára gondolok elvileg ha van mindegy mit mond a férfi akkor is jó, ha nincs akkor úgyse lesz
2024. ápr. 4. 14:17
9/16 anonim 

válasza:

6-os vagyok.
Mondjuk, aki nekem tetszett,azzal össze is jöttem. De volt olyan is, aki udvarolni próbált,de nem jött be külsőleg,hiába hozott virágot,mondtam neki ne haragudj,de nem vagy az esetem.
10/16 anonim 

válasza:

Megint a 6-os. :)
Szerintem a sok pénz az a pláza cicákra,műnőkre igaz,egy normális nő nem a pénz alapján választ pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!