Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy pasi nagyon lágyan, félve mer hozzám érni?
Figyelt kérdés
Idősebb nálam, és tapasztaltabb is.
(Nem, nem hazudott, tudom, hogy voltak kapcsolatai)
2024. ápr. 4. 10:07
1/12 kisördög1 

válasza:

1. szűz vagy és óvatosan közeledik, ami nagy figyelmességre utal részéről.
2. nagyon tetszel neki és ezért kicsit fél tőled
2/12 anonim 

válasza:

Lehet törékenynek talál, nem akar véletlenül bántani, vagy csak simán a gyengédebb szexet szereti.
Ha neked ez kevés, szólj neki, hogy lehet vadabb is, beszéljétek meg kinek, mi, hogyan jó.
3/12 anonim 

válasza:

Félénknek tart, és/vagy nem kap tőled visszajelzéseket.
4/12 anonim 

válasza:

Mert nőnek tart és nem használati tárgynak.
5/12 anonim 

válasza:

Van szexuális kultúrája. Emellett esetleg szeret.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem feltetlen szexre gondolok.
2024. ápr. 4. 10:35
7/12 anonim 

válasza:

A kategória miatt gondoltam.
Akkor valószínű komolyak az érzései.
8/12 anonim 

válasza:

Bizonytalan,nem érzi,hogy Te is szereted?
9/12 anonim 

válasza:

Van aki késsel-villával eszi a hamburgert, más meg két kézbe kapja emberesen és betolja - pedig mindenki evett már hambit. Ahogy étkezésben is, úgy az ágyban sem lesznek egyformák az emberek! A pasi lehet a softosabb stílust kedveli, követi.
10/12 anonim 

válasza:

Nem egyformák az emberek, úgy a szex is szinte más mindenkinél.
Én is inkább a finom szexet szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!