Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne minden magyar településen kötelezően fenntartani egy swingerklubot?
Mennyire érdekes párbeszédek lennének a városkában! :-)
-Jucikám! Adj már egy kiló kenyeret és mond meg az uradnak isteni farka van!
-Jól van Ágikám ,de ő meg azt üzeni ne fogazz legközelebb szo...skor!
:-)
Felesleges, nem telnének meg. A 4 Bp-i public, 4 zártkörű klubnak jó a forgalma, a vidéki magánrendezvényeket is szépen látogatják, de a két vidéki klubban alig-alig vannak.
Hasznosabb lenne a negatív előítéleteket, s még inkább az értelmetlen tabukat, intoleranciát lebontani. S legfőképpen a fiatalok szexuális kultúráján javítani. Az osztályfőnökök által tessék-lássék módon, stilizált ábrákon, 50 éves elavult elvek alapján előadott szexuális felvilágosítás színvonalán javítani. A GyK kérdései is mutatja, hogy sokaknak mennyire hiányosak az ismereteik ezen a téren.
Ha már "intézményesítés" akkor a New Yorki egyezményből történő kilépés hasznosabb lenne. Nem ördögtől elrugaszkodott a piros lámpás ház, vigalmi negyed (ld. Hollandia, Németország), mert most csak a stricik keresnek rajta, a kriminalizálás miatt ellenőrizhetetlen a folyamat, rengeteg lányt kihasználnak, belekényszerítenek.
Hát abban egyetértünk,hogy a fejekben kéne elsősorban rendet tenni. Mert úgy ahogy mondod az itteni válaszokból hamar leszűrhető ,hogy sokaknak foggalma sincs a dolgokról. Csak jön valamit ide büfögni a szexuális kérdések alá.
Mondjuk ezek általában itt töltik ki az otthoni és munkahelyi frusztrációt.
Jó azért Pestre sokan mennek le a nyugati régióból. Én is tagja vagyok forumoknak és sokszor írják van mikor már kényelmetlen a nagy tömeg. Vagy van hogy egyszerűen például férfit nem engednek be mert akkora a túl jelentkezés.
Én azt mondom hogy Győr Sopron környékén is lenne rá kereslet. Nyilván nem kellene annyit utazni sem. Mert sokan járnak a régióból Pestre.
A vidéki klubbokról megvallom nem is hallottam. Lehet ez is pangás oka.
Nincs egy normálisan elkészített honlap ami tartalmaz azért képeket a helyről.
Aztán itt van még milyen a környék ahol ezek a klubok vannak. Kívülről is hogyan néz ki,nem mellesleg pedig a belső mennyire igényes. Ez is sokat számít.
Aztán a tulaj hozzáállása illetve a tagok szűrése milyen. Mert ha beengednek minden boldog boldogtalant persze nem lesz népszerű a klub.
Szerintem már elég lenne, ha regionálisan lenne egy-egy klub. És bőven elég, ha heti két napot lenne nyitva, egy hétköznap nappali időpontban, mondjuk 11-től 17 óráig, meg egy hétvégi estiben, ami 20 órától kezdődne addig, amig a buli tart.
Ez még plusz 4 klubot jelentene a jelenlegieken felül. Ami fontos, hogy ne nagyobb városban legyen, hanem valami nagyobb város mellett egy kisebb település szélén, ahol meg tudnak állni az emberek autóval és nem nagyon látja senki, hogy kik járnak oda. Vidéken sokkal jobban odafigyelnek az emberek az inkognitóra, mint Budapesten, ahol minden mindegy...
Én sokat gondolkodtam pár éve, hogy kellene csinálni egy klubot a Balaton északi partján valahol, de k.rva sok pénz kellene hozzá, ami nincs. :D Pedig én nagyon meg tudnám szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!