Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen szexeltem utoljára így félek, hogy nem fog jól menni. Hogyan készüljek fel?
Figyelt kérdés
Félreértések véget, férfi vagyok.ápr. 4. 08:15
1/7 anonim válasza:
Nem felkészülni kell, hanem átélni és figyelni a partneredre, hogy pozitív élmény legyen számára.
2/7 anonim válasza:
"Félreértések végett, férfi vagyok."
Nincs félreértés.
3/7 anonim válasza:
Sehogy. Hagyd, hogy történjen, ahogy történik...
Spontán dolog ez, ráadásul minden helyzet és nő más, előre megírt forgatókönyv nem létezik.
5/7 anonim válasza:
A partneredre készülj, hogy ő jól érezze magát ne pedig önmagában a szexre. Két dologgal készülj csak: gumival és megfelelő helyszín biztosításával :)
6/7 anonim válasza:
A legjobb megoldás az ha szexisen a fülébe súgod a lánynak hogy mennyire tetszik neked neked és hogy régen szexeltél. Az inteligencia és az őszinteség szexi és nagyon imponálni fogsz neki ha ezt kultúráltan adod elő egy heves szituban. Mivel ez egy eléggé bátor dolog, érezni fogja hogy ő fontos neked, és le sem fogod tudni vakarni magadról. Innentől neked csak annyi dolgod lessz, hogy megtegyél mindent ami tőled telik. Fókuszálj az érintésekre, van nyelved meg, vannak ujjaid. Fedezd fel, hogy hol ingerled a legintenzívebben. Hozd ki magadból a legtöbbet. Onnan tudod hogy jól csináltad, hogy mindketten megfeletkeztek arról ahogy indítottál😉.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat és külön a bátorítást!
ápr. 4. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!