Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire izgató látni, ahogy egy srác, akinek 20 centis farka van, kiveri egy videochat közben?
Én ezt mindd megcsinálom, ha tényleg lány vagy. Nem kell se nude-al bizonyítanod, se semmilyen villantással...:D
Elég ha ugyanígy megcsinálod hogy leírod egy papírra hogy GYK és mellé teszed a kezed körmökkel felfelé és kész...:)
Valóban csak a farkammal? Eeej a francba... ezt akkor majd megírom pár nőnek, hogy elcsesztük a sorrendet... :D
Jaaa igen, tény, hogy vannak olyan nők is, de azért az átlag nem olyan. Mint ahogy az átlag pasi se küldözgeti szét mindenkinek kéretlenül a farkát.
Ez pont így van ahogy írod, ugyanarról beszélünk akkor. :D
DE!
Én nem tudom követni ki-kicsoda. Eeej de szép is vót régen, mikor még többen írtak nyilvános nicknévvel :/
Vonalzót most nem kerestem nektek, ez volt összehasonlítási alapnak.
De tudom csalok is mert, kicsit feljebb van, úgyhogy az optikai csalódás miatt helyből csak fele ekkora. De azért imádlak titeket GYK!
A csajok viszont utálnak, meglátják és instant visszautasítanak, evvan... :(
www. * .eu/view.php?filename=35320240403_2317.png
Csillag helyére írjátok be a honlap nevét, gondolom mindneki ismeri, csak nem lehet úgy linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!