Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoralbobby kérdése:
Hogyan tudom leborotválni a Heréimről a Szőrt úgy hogy ne vagdossam össze magam? Mert az úgy még sosem sikerült! :D
Figyelt kérdés
A gyantát nem merem kipróbálni mert félek hogy Beszarnék a Fájdalomtól! :D2024. ápr. 3. 22:26
1/5 anonim 

válasza:

Gyakorold,nem nagy dolog,tinik is megoldják,ne legyél már ilyen esetlen!
2/5 anonim 

válasza:

En sose vagtam el. Zuhany alatt, amikor mar jol ellazult a zacsid, jo minosegu borotvaval es ne huzdd oldalra csak fel-le-fel. A borotva akkor vag meg ha oldalra huzod.
3/5 anonim válasza:
Probald ki az elektromos borotvat, amelyiket erre a celra terveztek. Azzal nem fogod elvagni soha es nem is ingerlekeny masnap. Sokkal egyszerubb , mint a hagyomanyos borotva es gyorsabb is .
4/5 anonim 

válasza:

Disznópörzsölő Öcsém, az mindent visz, nem vág meg!🤣
5/5 anonim 

válasza:

Szőrtelenítő krém bikinivonalra. Csak kísérletezd ki hány perc, mert leszedi a bőröd is. Nekem pl elég 6 perc. Érdemes közvetlenül utána a kádban ücsörögni 10 percig hogy a krém teljesen lejöjjön illetve kitépkedni a maradék szőrt (egyáltalán nem fáj ilyenkor) aztán az egészet bekenem neogranormonnal. Nem fáj, nem pattogzik, hetekig szuper. Ja és nem fáj akkor sem, amikor nő vissza, nem úgy mint a borotvált ami szúr mint állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!