Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Izgató, ha egy szép testű, nagy farkú fiú kiveri webkamerában nektek?
Figyelt kérdés
Vagy a személytelenség miatt teljesen közömbös/taszító?2024. ápr. 3. 21:31
1/10 anonim 

válasza:

Nem, szerintem bármi webkamerás cucc teljesen érdektelen. Ehhez nincs köze a személytelenségnek sem. Nem tudom miért gondolják a pasik, hogy ha farokképeket küldözgetnek vagy hasonló, az bárkit érdekel.
4/10 anonim 

válasza:

Élőben izgi, camon szánalmas ....
6/10 anonim 

válasza:

A nők nem vizuálisak. Őket a fizikai kontaktus izgatja fel, egy látvány nem. Ahogy mondják, a nőknek az agya az erogénzónája, aki megmozgatja a gondolataikat, elkezdik szépnek látni.
7/10 anonim 

válasza:

Hat itt most nem sikerult partnert talalnod 🤣
8/10 anonim 

válasza:

Hogy miért ennyire defektesek a mai fiatalok???
9/10 anonim 

válasza:

EZt mutogasd a homároknak, ott lehet nyerő vagy.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem izgatóbb ha van ilyenről videó és azt elküldi nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!