Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszégyellte már valaki magát amiatt, hogy olyat kért szexuálisan a partnerétől ami nagyon megalázó?
Nem, de olyan miatt már szégyelltem magam hogy valamire tökee vágytam és tudtam, hogy nem illő/nem elfogadható.
[SEMMI büntetőjogi kategória.]
A válaszom nem teljesen hetero kategória.
Az egyik lánnyal, akivel a buliban ismerkedtem meg, hogy bizonyítsuk egymás felé a vonzódásunk, átadtuk egymásnak a bugyinkat. Meg kamaszkor idején.
igazából nem szégyelltem el magam, csak belepirultam amikor kértem tőle. De mint kiderült, iszonyatosan izgatónak találta ő is, szóval azóta rendszert csináltunk belőle.
szex utáni zuhanyzáskor előremegyek, letérdelek a zuhanyzóban, úgy várom őt és ő meglocsol, a vállamat, az arcomat, a számba is belepisil (nem nyelem le, de teletölti, utána hagyom kifolyni).
Meg nem tudnám mondani, mi annyira izgató benne, de elképesztően bensőséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!