Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok ti mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok ti mennyi idő elteltével vesztenétek el, ha kapcsolatba kerültök?

Figyelt kérdés
Írjátok meg légyszi hány évesek vagytok.
2024. ápr. 3. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha én kapcsolatba kerülnék valakivel, az azt jelentené, hogy szerfelett megbízok benne és majdhogynem határtalanul szeretem. Libidóm az most is van, szóval vele... amikor az alkalom és a hangulat is olyan lesz, hogy annak ott abban a pillanatban meg kell történnie.

22/L

2024. ápr. 3. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Amint biztosan tudom, hogy ő kell nekem, neki pedig én kellek!

23L

2024. ápr. 3. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
amint úgy érzem, hogy megbízom benne annyira, hogy ilyen sebezhető helyzetbe hozzam magam.
2024. ápr. 4. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Én olyan 3 hét után veszítettem el kapcsolatban (23 évesen), de már jóval régebb óta ismertem az azóta már exemet.
2024. ápr. 6. 05:43
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

1-3: Tovabbi jo vergodest

4: Leírta a valosagot

2024. ápr. 6. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Várják a nagy Ő-t, aztán jön a pofára esés, hogy mégse ők az utolsók azon a répán.
2024. ápr. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!