Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki nem szereti ha nyalják, illetve olyan férfi aki nem szereti ha szopják?
Igen van.
Nyalás esetében a lúgos-savas kémhatás váltakozás sokszor az ok
Van. Találkoztam olyan férfival, aki nem szereti ha szopják.
Nekem sem kedvencem, de én szeretem ha nyalnak. De ha adnak én is szeretem viszonozni.
Igen, ilyesmi sok esetben előfordulhat azért. Trauma, rossz emlékek, vagy csak azért, mert eddig nem volt jó tapasztalata, vagy szimplán számára nem élvezetes annyira. Nem vagyunk egyformák, ezen semmi fura nincsne.
A káposztát se szereti mindenki, pedig én nagyon.
5.
Ezzel annyiban nem értek egyet, hogy sok esetben sajnos az önző segítség áll.
Én is sajnos több évig ilyen kapcsolatban voltam. Folyamatosan adtam, de sosem kaptam. Nem vagyok igénytelen nő, figyelek ott is ki a helyzet.
Szimplán lusták és önzőek voltak. Vagyis "nem szerettek" nyalni. :)
De ebből nem következik az, hogy nem szereted, ha csak önzőek veled és nem igazán csinálják. Viszont esetleg a "vagy csak azért, mert eddig nem volt jó tapasztalata" részt kimerítheti.
7. Mind szűz fiú volt. :)
De ők biztos nem szerették. Én azelőtt is szerettem szopni, nem ért negatívum. Ha bármikor azt éreztem nem jó illatú, elküldtem az embert zuhanyozni, nekem ez alap..
De a kérdés arról szólt, hogy "kapni van aki nem szereti-e" nem pedig adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!