Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hölgyek! Nektek mitől szokott lenni a legintenzívebb orgazmusotok?
Amúgy akik lepontoztak nekik üzenem hogy attól egyáltalán nem azt az orgazmust szeretem a legjobban, csak az a legintenzívebb (a kérdés ugyebár erre vonatkozott). Konkrétan 2 perc alatt hatalmasat lehet tőle élvezni, néha túl durvát is😅
#2 voltam
#5 tessék? Kicsit rosszul ragoztál.
Amúgy meg nem érdekel hány centi a pasi farka.
Ezt le nem tudnám írni,attól ha a férfi ügyes, és van érzelem. Egy szenvedélyes szex nekem felülír bármilyen vad dugást,vagy kéjketyerét.
Csak a pillanatra koncentrálok és hozzá még ügyes is akkor szó szerint még a szám is és a kezeim is zsibbadnak az orgazmustól.
(Ezt az érzést a mostani páromon kívűl eddig 1 embernek sikerült elérni és belé is nagyon szerelmes voltam akkoriban)
#7 ezek szerint te meg ügyes férfival nem találkoztál. Nekem eddig a "legrövidebb" partnerem okozta a legnagyobb örömet. Nagy méretű pedig volt olyan aki el volr magától ájulva,hogy mer neki nagy van akkor majd attól alapjáraton jó lesz.
Tudod,nem a cölöp mérete számít,hanem,hogy jól legyen beverve! Na ezt tanúsítom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!