Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már nem igazán van szex?

Figyelt kérdés

Már hat éve együtt vagyunk és az utóbbi időben alig szexelünk.

Havonta kettő az már jónak mondható.

Ő azt mondja, hogy nem igényli. Ez engem nagyon frusztrál.

Azt mondja ne aggódjak, nem velem van a baj, csak szimplán nem igényli.

De én akaratlanul is kattogok ezen, szerintem full jogosan.

Nekem meg lenne igényem rá. Van hogy napokig nyüstölöm, hogy csináljunk

valamit, aztán szétteszi a lábát mint egy gép, hogy letudja a kötelezőt...

Ez nekem tökre nem jó. Mintha megerőszakolnám.

Ez nem szeretkezés így. Arról nem is beszélve, hogy mindig estére rakja.

Napközben dolgozik (vállalkozó), akkor nem ér rá, csak este amikor én meg már fáradt vagyok és inkább hagynám az egészet és aludnék mert nagyon korán kell kelnem.

Nekem nagyon nem játszik ez a beidőzített kvóta dugás.

Ennyi erővel eljárhatnék fizetőshöz is ha nincs semmi érzelmi töltete az egésznek..

Fontosabb neki a munka mint én?

Biztos, hogy nem jár el sehova. Azt észrevenném rajta.

Tegnap is az volt, hogy hétfőre beígért nekem egy kis mókát, amiből az lett, hogy majd hétfő este.

Abból nem lett semmi, de megígérte, hogy majd kedd este lesz móka.

Nos úgy állt, hogy tényleg lett is volna de addigra (negyed tíz) én már kurvára kész voltam a munka miatt és inkább aludtam volna, úgyhogy fel se állt, ergó megint nem lett belőle semmi.

Mi a francot csináljak így??

Amikor próbálok neki udvarolgatni akkor meg mindig lesöpör hogy hagyjam már békén, miért kell mindig lógnom rajta...

Azért bakker mert kielégítetlen vagyok! Vannak igényeim!

Múltkor mikor felhoztam neki ezt még én lettem lekiabálva, hogy miért kell őt frusztrálnom ilyennel, mikor éppen minden jó volt körülötte!

Tök tanácstalan vagyok és ez nagyon megbélyegzi a mindennapjaimat, mert közbe meg azt mondja, hogy szeret és szerintem nem hazudik...

Csak a testiség veszett el..

Mit tanácsoltok?

2024. ápr. 3. 07:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Üdv a klubban, haver!

Mintha csak az én feleségemről írtál vonla, dettó ugyanez van. Havi max 2 szex, az is robotszerűen, megtervezve, hosszas unszolás árán. A biztos megoldást én sem tudom. A nő nem hajlandó változni, neki így jó én meg értsem meg. Közben meg szép csendben megőrülök. Megcsalni nem akarom (nem is tudnám), váláson gondolkodtam, de szeretem, szóval marad a recskázás.

Privátban írok részletesebben.

2024. ápr. 3. 09:10
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Ebből szakítás lesz.

Nem szeret, nem érdekled és 99%, hogy valaki más kezelgeti.

2024. ápr. 3. 09:30
 13/27 A kérdező kommentje:

11-es

Elég szomorú, hogy ez nem egyedi eset. :/

12-es

Nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a helyzet. Minden ugyanolyan mint ezelőtt, csak a szex változott.

2024. ápr. 3. 09:45
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy többen írták fentebb. Elsőnek le kell ülni és beszélni róla. Megkeresni mi a probléma gyökere. Ha más nem terapeuta.

Mert valljuk be ez így hosszú távon nem fog működni. Előbb utóbb sajnos megcsalás lesz belőle.

Nekünk is volt ilyen időszak.

Bár nekem a párom nyitott volt dolgokra így próbáltunk minél többet beszélni róla.

Aztán egyszer felvettem menjünk el egy swinger klubba. Persze jött a tiltakozás,hogy ő nem olyan nő.

Ugye tudni kell,hogy ott nem kötelező a szex. Így is történt elmentünk és kicsit iszogattunk néztük ahogy mások szexelnek, akár többesben is. Utána haza érve alvás,nem is szekáltam vele. De aztán egyszer csak megtört a jég és ő közeledett és azóta helyre billent a dolog. Valamit kiváltott belőle ami jó irányban terelte.

Persze ez nem mindenkinek válik be. Ez csak egy példa volt a sok közül.

2024. ápr. 3. 09:59
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Pedig ha valakit ennyire nem érdekel a másik fél igénye, ennyire nem szeretne a kedvében járni, ennyire ideges és flegma lesz ha csak szóba kerül a téma, az bizony nem szereti a másikat.

Te odavagy érte, ezért nem látod tisztán, de ennek az együttélésnek így semmi értelme.

2024. ápr. 3. 09:59
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Eltérő a férfi és női szexualitás. Ezt tudomásul kell venni.
2024. ápr. 3. 10:55
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Én is üdvözöllek a klubban cimbora! Ez az "átmeneti állapot" nálunk 7 éve tart. Pontosabban 7 éve semmi szex. Eleinte nekem is az lett mondva , hogy legyek türelemmel. Semmi sem változott és elárulom neked nagy valószínűséggel nem is fog. Csak rosszabb lesz. Évek óta még fehérneműben sem mutatkozik. Jön a külön szobában alvás , stb. Van ennek egy "forgatókönyve". Az én párom így boldog szex nélkül. Nem viccelek. Pedig ő sportol szinte naponta (én is). Itt egy megoldás lehetséges te is aszexuálissá válsz. Én mindent kipróbáltam amit csak lehetséges. Semmi sem használt. Ilyenné vált. Sosem gondoltam volna, hogy így kell élnem. Beleragadtam sajnos. Nagyon szar élet ez így haver. Elszoktam még a női öleléstől, érintéstől. Az sem tudom már milyen az. Minden nőt egy hideg, rideg, frigid lénynek látok már , átnézek rajtuk. Semmi sem hoz lázba.

Úgy olvasom itt a különböző szex történeteket mint valami hihetetlen sci-fit. Mert nekem az már a természetes, hogy hozzá sem érhetek a páromhoz és csak a baráti puszi az engedélyezett. Szexről pedig tilos beszélni.

Meg fogod gyűlölni nem csak a párod de még a női nemet is ha legalább szeretőnél, prostinál nem próbálkozol. Gondold meg, hogy ilyenné szeretné e válni? Idén pedig valamelyik rosszlánytól várom a megváltást. De részben idegenkedem a szextől is ennyi idő után. 44 évesen csinált belőlem szerzetest a kedves barátnőm (meg persze én is magamból.) Az első szexmentes év után kellett volna úgy kidobnom mint macskát szarni.

2024. ápr. 3. 10:59
 18/27 anonim ***** válasza:
15%

Ekkora baromságot összehordani. Azt ne mond már nekem, hogy az asszony tehet arról, hogy ilyen lettél. Egy 40-es éveiben járó férfi ereje teljében ahelyett, hogy dugna itt nyavajog.

2024. ápr. 3. 12:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennyi. Keress mást, akinek még kellesz és nem csak kihasznál. Mi 55 évesek vagyunk 10 éve együtt és napi szinten szexelünk. Ez fontos dolog egy kapcsolatban, aki elbagatelizálja, az nem figyel a másikra eléggé.
2024. ápr. 3. 12:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ezek szerint az volt a baj, hogy megértően és türelmesen viselkedtem? Szerető pedig nem volt opció. Én nem fogok hazudozni és bujkálni. Az nem az én műfajom. Nem ő tehet róla? Tudod hányszor alázott meg? Valóbam azt viszont hiba volt ennyi időn keresztül türni. Most meg már mindegy. 52 éves faszi szerinted kinek kell? Még viccnek is rossz😀 Azért írtam, hogy a kérdező idejében lépjen.
2024. ápr. 3. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!