Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet még sose csináltam szerintetek is poénos ?
Figyelt kérdés
Tehát kezdem azzal hogy a lakásban történt van benne egy tükör egy sötétebb szobában ami egy másik szobából nyílt és az a szoba amiből nyílt ott van egy nagy ablak ahol el volt húzva a függöny tűző nap volt egyszer csak meglátom hogy a szomszédos házban egy random pasas néz ki az ablakon én meg poénból elkezdtem levetkőzni aztán egy száll semmiben csak egy tanga majd hátra fordultam hiába nem nézett oda az a személy akkor is jó ötletnek tűnt …2024. ápr. 2. 13:13
11/20 A kérdező kommentje:
#9 nem kell a body-shaming thx
2024. ápr. 2. 14:14
12/20 anonim 

válasza:

Hol lehet olyan tükröt venni, amiben te látszodsz tangában? 😊
13/20 A kérdező kommentje:
#11 vagyok nincs két egyforma ember nem vagyok se csontváz se elhízott (45 kg ) se agyon sminkelt eléggé kislányos a kulsom alacsony is vagyok megvan a fenekem is és háttal voltam sztem ebben semmi olyan nincs hogy a kulsom miatt bármi hatranyom lenne elég sokan szoba alltak már velem
2024. ápr. 2. 14:20
14/20 anonim válasza:
Nem, mert lelki téren bűn, ha direkt mutogatod, a véletlen az más
15/20 anonim 

válasza:

11# magyarul írjál légy szíves.
Köszönöm.
16/20 A kérdező kommentje:
#15 nem kell nekem támadni
2024. ápr. 2. 14:51
17/20 A kérdező kommentje:
#14 valójában félre érted ez volt az egyetlen alkalom és amit tudni kell rólam én nem hordok se kivágott felsőt se haspolot mindig igyekszek kabátban és melegítő gatyában lenni ha elhagyom a házat
2024. ápr. 2. 14:56
19/20 anonim 

válasza:

Melegítő gatya helyett felvehetnél valami elegánsabbat is. Mindenhová abban menni azért igénytelen.
20/20 anonim 

válasza:

Ez nagyon jó poén.. én is szoktam így vicceskedni..L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!