Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szeretem a popsiszexet, mint a vaginálisar. Mitől van ez? Nem fáj egyik sem és szeretem attól függetlenül a hagyományos szexet viszont mikor a popsimba hatol a párom, azt jobban élvezem. Normális vagyok?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 1. 22:31
11/20 anonim válasza:
Ez nagyon jó,ha én lennék a palid nagyon örúlnék neki,és csak a popsidat kúrnám,gumi nélkül és telepumpálnám meleg g.civel.
12/20 anonim válasza:
Kérdező ne csinálj úgy, mintha meglepne, hogy a férfiak nem szeretik a puncit dugni.. nyilván azért írtad ki a kérdést, hogy kapd a privátokat, hogy mennyire fantasztikus vagy, mert nem szereted a női nemi szerved.
13/20 anonim válasza:
Hogy örülnék neki ha ilyen barátnőm lenne!!
14/20 anonim válasza:
Latod kérdező? Ha egy nő azt irja, hogy szereti, ha a punciját dugják, egy férfi sem ír olyat, hogy orulbe
15/20 anonim válasza:
...ha ilyen barátnoje lenne.
Ha azt irjak, a szarójár szereti dugatni, akkor jönnek ezren.
De ezt re nagyon jól tudtad, ezért irtad ki ezt a kérdést
16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös válaszoló hol jönnek ezren? Kérlek fejtsd ki mire gondolsz, mert én csak 15 választ látok és fél éve írtam ki ezt a kérdést.
okt. 1. 21:30
17/20 anonim válasza:
Igen miért ne lennél normális :)
Csak téged jobban izgat a popsi sex ezért élvezed jobban :)
18/20 anonim válasza:
Teljesen normális vagy. Én imádom a női popsit kényeztetni, kb. pont annyira mint a puncit.
19/20 anonim válasza:
nem probléma szerintem. ;-) előnyödre válik úgyis.
20/20 anonim válasza:
Milyen ritka kincs vagy ! Sajnos popsi mániás vagyok és mint te popsiba sokkal nagyobb élvezetet okoz.
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!