Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rendőrnő az álmom 😎 Sztorikat várok mind a két oldalról ha esetleg feltűnik egy hivatásos hölgy ;)Legalább másnak sikerült ?
Figyelt kérdés
Az egyenruha varázsa ;)2024. ápr. 1. 15:52
1/10 anonim 

válasza:

41 év alatt 5-öt láttam eddig, pedig 10 évig Pesten éltem. Nincs az az egyenruha, vagy alkohol mennyiség, ami megszépítene egy ronda nőt!
2/10 anonim 

válasza:

Egyszer jártam egy határőr-lánnyal (amikor külön szerv volt még a határőrség). Használta rajtam a bilincsét és a gumibotját, amit nagyon élveztem.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyenruhában láttad meg először …
2024. ápr. 1. 16:06
5/10 anonim 

válasza:

Nekem volt kalandom rendőrrel. Konkrétan alezredes a pasi, nyomozó.
Elképesztően lehengerlő stílusa volt, kedves, segítőkész, közvetlen. Határozott és pontosan tudta mit akar. Hihetetlen módon "elvitt" magával, egy életre megmarad az élmény.
6/10 anonim 

válasza:

Ha megbüntet se bànom csak legyen az enyém ma éjszaka
7/10 anonim 

válasza:

Volt rendőrnővel egy pár hónapos kapcsolatom, de a házból ismertem meg, amikor odaköltöztem. Nem tudtam, hogy rendőr, mondjuk engem nem is izgat az ilyesmi. Sőt, az egyenruhák inkább taszítanak.
8/10 anonim válasza:
Igazából mi a kérdés? Megláttam egyenruhában egy lányt aki álmaim nője volt. Most az hogy rendőr vagy sem kit érdekel ? Biztos van egy kis szemfényvesztés benne biztos.
Te tuti rendőrnő vagy és ennyire érdekel? Aztán megláttam egyre több nőt egyenruhában. Nem mindegyik volt szép, sőt egy csomó ronda is közöttük és nyilván csak olyan jön be aki tetszik
Szóval teljesen 8 ha rendőr vagy sem!
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Simán ismerkednék rendőrnővel! 42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!