Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg lehet valakit "szerelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet valakit "szerelmesre" dugni?

Figyelt kérdés
Mármint hogy valakivel annyira jó a szex hogy nem szerelmes belé de mégis azzal marad csak a szex miatt.
2024. ápr. 1. 06:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés szó szerinti (szerelmesre) értelmezésére az a válaszom, hogy igen. Sajnos lehet, és ez elő is fordul néha még egy barátság extrákkal viszonyban is.

F35

2024. ápr. 1. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Igen.

Én bele zúgtam abba aki legutoljára megdugott és végre jó volt nekem is a szex azóta nem vagyok hajlandó senkivel dugni csak vele . Le szopni leszopok mást is mert fizetnek érte . De szexet még pénzért sem vállalok

2024. ápr. 1. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ám.Akkor mi a kérdés ha vonzódsz hozzá?
2024. ápr. 1. 09:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Kicsit sem jön be mint nő.

Bár tudom ez ellentmondás.

😉😊

Mély a hangja fiús rövid a frizurája.

De ugyanakkor jó vele lenni.

2024. ápr. 1. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem mi fogunk a fejedben rendet tenni, amíg a hormonok tombolnak, menni fog a dolog.
2024. ápr. 1. 12:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Dohányzik mint én.

Sok nőt zavar aki ugye nem dohányzik hozzáteszem jogosan.

Szeret horgászni is mint én. 😊😇

Szóval minden klappol.

Majdnem

2024. ápr. 1. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet. Egy ismerősömnél házasságban végződött a dolog.
2024. ápr. 2. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!