Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran van hüvelyi orgazmusod?
Szerintem ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert elég gyakran tud a párom hüvelyi orgazmushoz juttatni.
Az, hogy milyen gyakran teljesen változó. Van hogy egymást követő napon, van hogy esetleg pár alkalomig semmi
Megfelelő pózban szinte mindig van
32n
Röviden: Amikor magamnak csinálom mindig van hüvelyi és csiklós is (attól függ milyen eszközt használok), van amikor mindkettő egyszerre :D
Jó ideje nincs partnerem, úgyhogy magamnak csinálom. Hosszú ideig csak csiklósan szerettem, tehát azt izgattam, de áttértem egy ideje vibrátorra, most már mindig van hüvelyi is. Sokkal mélyebb és intenzívebb mint a csiklós, most ez a kedvencem, de jóval hosszabb idő, mint pl csiklósan. A legdurvább, mikor egyszerre van mindkettő, arra is képes vagyok :D és a sorozatos hüvelyi orgazmusra is. Én ennek nagyon örülök egyébként, mert tudok arról, hogy valaki egyáltalán nem képes hüvelyi orgazmusra.
Párkapcsolatban vagy szexkapcsolatban szinte mindig. Összeszokva tudjuk kit hogyan kell.
Alkalmiban is inkább az volt a jellemző, hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!