Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem merek nyögni és magamhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek nyögni és magamhoz érni szex közben. Ezen hogyan lehet segíteni?

Figyelt kérdés

Tudom engedjem el magam de kellemetlenül érzem magam ha nyögök mert olyan kinos ezért inkább vissza fogom de így nem tudom élvezni

A barátom szokott nyögni de félek hogy ha kiengedem akkor nem fog vonzódnak tartani

Magamhoz érni meg azért nem merek nehogy azt gondolja a barátom hogy ö kevés de nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom

Ezt jobb lenne megbeszelni de nem tudok elötte ilyenről beszélni nagyon zavar ba jövök

Mit csináljak hogy én is elvezzem q szexet?

2024. márc. 31. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Engedd . Izgi pedig férfiként hallani az élvezeti sikoltozást akár üvöltést . Add ki mert sosem jó ha bent marad . Amennyiben kinevetnek vagy panaszkodnak emiatt akkor az idiota vagy vallási fanatikus ...
2024. márc. 31. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Hmmm , a skac önző nincs szexkultúrája technikája , akikkel ezelőtt voltál azoknak sem volt,ez nem bré függő . Azért mondom mert a csajok többsége álomvilágban él a szüzességet őrzi szerelmének,letapad egy fickónál jobb esetben a technikásnál . A skacok útszéliekkel kezdik meg a leitatott csajokkal akcióznak ,pedig ez nem tartalmas . A szex összetett dolog , ismerkedés tapi közös fürdés stb , tanulás és spontán akciók. Van aki szerencsés gátlástalan merész az elmondja hogy akarja kipróbál több pózt is . Tedd be mafadnak az ujjad műbrét keresd meg a gpontot, hs megvan elvrzkedj . Aztán lovaglóba stb kutyapózba mozogjon helyezkedjen benned ....
2024. márc. 31. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mert nagyon éretlennek tűnsz
2024. márc. 31. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt, amire vágysz. Ha izgatja, akkor a megfelelő férfivel vagy. Ha zavarja, akkor mondj búcsút neki rögvest. Az enyémet is zavarta, ha magamhoz akartam nyúlni, pedig neki is szólt volna a műsor. Már nem is vagyok vele.
2024. márc. 31. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!