Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most azt jelenti?
Figyelt kérdés
Egyik haver kérdezte messengeren, hogy két barátjával jöhetnének-e locsolni. Mondtam, hogy persze! Erre azt mondja oké, de akkor ne legyen rajtam bugyi! Kérdeztem hogy miért de nem válaszolt. Lehet, hogy úgy értette? Akkor ki sem merem nyitni az ajtót! Vagy most mi van??2024. márc. 31. 13:10
11/23 A kérdező kommentje:
Amugy igen, de ők majd ebéd után jönnek. Kíváncsi leszek mit mond... 😄
2024. ápr. 1. 11:10
13/23 A kérdező kommentje:
Nem. Elmentek a hülyegyerekek is. Nagyon vigyorogva jöttek, azt hittem lesz legalább valami jó szöveg, de semmi...
Minden pasi töketlen! 😄
2024. ápr. 1. 14:04
15/23 A kérdező kommentje:
Mi tagadás, az vagyok. Az egyik fiú tetszett...
2024. ápr. 1. 14:32
16/23 anonim 

válasza:

Mondhattad volna neki, hogy ha egyedül jön akkor berúzsozod a tojásait! 😊
17/23 anonim 

válasza:

Megijedtek, biztos túl jó nő vagy nekik. Vagy simán csak töketlenek.
18/23 A kérdező kommentje:
Extra töketlenek. Miután elmentek, írtam messengeren a havernak, hogy elég gyengék voltak a tegnapi dumájához képest. "Hát miért?" volt a válasz. Mondom neki, hogy szóba se került a bugyim... "Ja nem akartalak zavarba hozni" -Én nem voltam zavarban, de te biztos abban lettél volna mert tényleg nem volt rajtam bugyi. Erre már csak egy vihogó emojit tudott reagálni...
Szóval ilyen kb a pasik 80%-a. Duma van, töke nincs. 🤷♀️
2024. ápr. 1. 19:57
19/23 anonim 

válasza:

Gyere kislány, én meglocsollak mindenhol! 😉
20/23 A kérdező kommentje:
Tudod baxki, ha tutira tudnám hogy megéri, még mennék is. De kb 80% hogy töketlen vagy te is! 😁👍
2024. ápr. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!