Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ellentétes nemű testvérek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellentétes nemű testvérek között mi lehet az oka annak, ha intim kapcsolatot kezdeményeznek egymással?

Figyelt kérdés

A kérdés lehet, hogy sokaknál bicskanyitogató, de engem konkrétan a pszichológiai megközelítése érdekelne. Úgy gondolom, hogy ez egy olyan témakör, amiről a meg- és elítélés szempontjából csak nagyon-nagyon kevesen mernek beszélni, ám véleményem szerint több családban is előfordulhat, mint amennyiről gondolnánk. Intim kapcsolat, mint fogalom úgy értelmezhető számomra, hogy abba beleszámít az ártatlan kíváncsiskodástól kezdve a tényleges, rendszeres szexuális viszonyig az összes tabu tevékenység.

Viszont mi lehet az ok, mi lehet a kiváltó tényező, amitől a testvérek között elkezdődhet egy titkos viszony?

Ha itt vannak olyan kommentelők, akik aktuálisan most, vagy a múltban létesítettek viszonyt a testvérükkel, kérem, fejtsék ki, hogy mi volt az a pont, amitől beindult a visszafordíthatatlan folyamat.

Természetesen a kérdéskör azokra az esetekre szeretne fókuszálni, amelyek kölcsönös beleegyezésen alapulnak. Mindenféle erőszakoskodást, visszaélést, alá- és fölérendeltségi viszonyt mélyen elítélek.

2024. márc. 31. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

9-es.

Ember... mi a f.sz?!

2024. ápr. 2. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik ok, az lehet, hogy pl. kevés emberrel vagy korukbeliekkel találkoznak, így egymás felé irányul a szexualitás.

Az egyik videómegosztón van fönn egy amerikai család már idősebbek kb. minden testvér-rokon, aki még együtt él olyan 40-70 év közötti. (Fehérek amúgy.) Elég szegényesen élnek egy elszigeteltebb helyen. A házuk mellett a szomszédban van még ház és az a kettő van a környéken. Ilyen fas-hegyes környék és egy nagy autóút vezet csak kb ki onnan. Vszinuleg 1-2 óra is lehet kocsival míg más lakott községhez érnek. Nekem úgy tűnt, h nekik kocsijuk sincs. Szóval nem is tudom, h oldják meg a dolgokat.

Csináltak velük ilyen interjút és ott derul ki, h az idősebb testvérek szülei vmilyen rokonok (arra nem akarnak kitérni, h mennyire). A 6-7 emberből kb. 5-nek van vmi baja. Pl. a szemükkel probléma (bandzsák), van amelyik nem is tud beszélni, csak ilyen hangokat ad ki, meg mutogat, meg folyik a nyála.

Szóval az ilyen elszigetelt családoknál az ismerkedés is nehéz, azt hiszem.

De ahol sok ember él, ott más oka lehet. Talán agresszió miatti feszültséget így vezetik le. Mert a szex/orgazmus remek feszültségoldó, mint tudjuk.

jan. 19. 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt kifejtettem, h a szomszéd hazban is egy tesó elt. Volt még pár testvérük, de azok elköltöztek tőlük messzire.

Szóval elszigetelődés, meg kiközösítés is lehet az oka (pl. cigányok). Mert cigányok közösségellenes viselkedése miatt, idegenek nem fogadják be őket, ezáltal genetikailag is leépülnek.

jan. 19. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!