Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire izgató ha a lány kézzel cirógatja a golyóitokat szopás közben?
Hát ha sikerül úgy hozzáérnie, akkor nagyon durván jó. De nem sokáig vagy nem állandoan.
Ami abszolút legkiralyabb volt eddig: kutya pózban hátranyult a csaj, és a zacsit simizte. Eldurrantam tőle, mint egy meggyújtott héliumos lufi
Óvatosan, gyengéden akkor ezek szerint jó nektek. Köszönöm.
#3 akkor az is jó ha a lány hátra nyúl és simogatja a zacsit. Erre is kiváncsi voltam, köszi a választ. És ha szivogatom, szopogatom a cirógatás mellett, az milyen érzés nektek?
Minek szívogatod? Ez nem fagyi! Elmondom milyen érzés: nekem kellemetlen/zavaró, akár még fájdalmas is tud lenni
Szóval kérlek ne tedd (ha egyszer úgy alakul, hogy velem leszel intim helyzetben)
Nagyon jó de csak cirógatás legyen ne durvàn.
Ha az egyik kezével a szopást segíti a másikkal pedig alátámasztja és megemeli golyókat nagyon gyorsan a végére juthat a dolog :)
Nagyon izgató, az egy plusz inger ami sokat tud dobni rajta.
Szívogatni ne, de nyalogatás jöhet, gyengéden kényeztetheted az ajkaddal, szájba pedig max úgy vedd, hogy éppen csak érinted az ajkaddal de semmiképp se legyen szívogatás, szorítani pedig még ajkakkal se szorítsd. De ugye ezt mindig az aktuális partnereddel beszéld meg, hogy neki mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!