Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele,hogy ez nekem nem megy?
Sziasztok a húszas évei elején járó lány vagyok és még nem voltam semmilyen kapcsolatban és még nem feküdtem le senkivel, ami többnyire a megannyi gátlásomnak tudható be.
Sulis koromban kövér voltam és gúnyoltak is sokan ezért és próbáltam öngyilkos is lenni 16 évesen. Majd pár évvel azután drasztikusan lefogytam és most van egy kis bör (bocsánat nem tudok hosszú ü-t és ö-t írni), ami lóg és még soha striám. Ezen felül kocka fejem van, nem úgy mint a többi lánynak, akinek kerekebb/oválisább a fejformája. Továbbá hirsutismusban szenvedem, mert hormon zavarom van. Igaz, hogy mindenhol borotválom magam és az arcomat már kezeltetem is lézerrel, de engem ez akkor is aggaszt és nyomaszt nagyon. Aztán mégott van az is hogy magas vagyok és a túlsúlytól a másik végzethez lendültem, azaz a kóros soványsághoz.
De mindegy is, nem erröl van szó, csak azért írtam le, hogy a továbbiakat jobban megértsétek. Van egy srác akivel, megismerkedtem az interneten és kedveljük egymást. Már lassan két hónapja írunk és nagyon jól kijövünk. Tudja, amúgy minden bajomat és látott már képet az arcomról is. Nem rég elkezdett kérni képeket a testemröl és mondta, hogy szeretne találkozni. Én eddig mindig csak kisebb részeket mutattam a testemböl, mert szégyenlem nagyon a testemet, ami tele van a bortoválkozástól való kiütésektöl. Illetve azt is szégyenlem, hogy nagyon sovány vagyok és hogy semmi alakom nincs. Nagyon akar találkozni és a képeket is szeretné, de én rohadtul szégyenlem magam, azért amilyen vagyok. Már próbáltam mondani, hogy keressen egy nem ennyire defektes lányt, de nem akar. Hogy értessem meg vele, hogy nálam a gátlásaim annyira súlyosak, hogy lehet soha nem leszek semmilyen intimitásra képes, mert túl rondának és nem szeretetre méltónak tartom magam?

Neked egy orvos kéne kezdésnek.
Sokat segíthet neked egy ilyen kapcsolat, vagy próbálkozás, viszont baromi nagyon ronthat még ebben a helyzetben is. Ha nagyon fiatalok vagytok, akkor főleg necces, hogy a srác lelép, mert besokall, vagy az önbizalomhiányod miatt, vagy azért, mert talál jobbat.
Nekem is volt ilyen defektes barátnőm ahogy te mondod. Nem is bírtam vele sokáig, ő még elég duci is volt, 8 hónap volt amíg kihúztam. Fejben nagyon buta volt ilyen téren és én próbáltam türelmes lenni, de megmérgezte a kapcsolatot az önbizalomhiány és butaság kombóval. Mivel fokozta csak a dolgokat, a problémákat nem lehetett megbeszélni és úgy küzdöttem, hogy azt sem tudtam éppen mivel. Igazad van, menekülni kell alapjáraton egy ilyen lánytól, DE ez csak addig igaz, amíg az a lány képes a változásra, javulásra...mert erre is van példa, hogy valaki igenis erős lesz, felépül. Lehet ehhez orvos kell, de lehetséges.
Nem tudom nálad mennyire súlyos a helyzet, talán elég egy kis megerősítés, önbizalom növelés, de lehet csak szakember és hosszú évek segíthetnek.

Szia, először is most mit akar, fehérneműs képeket? Mert akkor sürgősen offos a pasi. Eleve aki online ismerkedéskor találkozás előtt ennyire rámenős, az tényleg csak arra játszik, hogy önbizalomhiányos vagy és na majd akkor szépen ki tud belőled csalni dolgokat.
Én is önbizalomhiányos voltam nagyon. 8 hónapja, 27 évesen veszítettem el a szüzességem a mostani barátommal. Előtte mindig kövérnek éreztem magam, hogy én sosem fogok tetszeni annak, aki nekem tetszik, stb., stb. Nekem pszichológus segített túllépni a szorongàsaimon. Leginkább azon, hogy introvertáltként nem is jártam sehova. A Tinder, Badoo nem segített, olyan pasikkal képes voltam randizni, akik nagyon kiábrándítóak voltak. Meg kellett értsem, hogy igenis, érdemlek ennél jobbat, nem kell "csak azért, hogy legyen végre valaki" elven randizgatnom. Jegeltem a dolgot és megtaláltam a párom egy házibulin az életben. Ott nem igazán volt kérdés, nem voltam gátlásos előtte egyáltalán, simán ment minden. Sosem éreztem ilyet mással.

#5:
Én is többször kértem és kaptam is fehérneműs, sőt meztelen képet is, mégis lett belőle 2 éves kapcsolatom is. Nem ettől függ, persze van aki erre hajt.
Bár a rosszabbik eset amikor valakinek valóban komolyabb szépséghibái vannak és a partner élőben nagyon bunkón kezeli a helyzetet.

1) Nem a neten kéne élni a párkapcsolatodat (mert az nem kapcsolat)
2) Pszichológushoz kell elmenned. Nem neki kell megértenie miért akarsz kibújni a dolgok alól, hanem neked kéne fejlödnöd mentálisan is!
3) Egy parkapcsolat nem lehet még szex nélkül. Az max tiniszerelem
Minden amit írsz, kifogás. Kételkedsz az ő szeretetében, vágyaiban stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!