Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női potencianövelők közül, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női potencianövelők közül, mi az ami ér is valamit? Mivel lehet javítani a libidón?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló szedés óta katasztrófa, ritkán kívánom, stb, eléggé zavaró. 31 leszek. Nem kérek privátban semmit.
2024. márc. 29. 22:32
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
9%
Gyurással. Leghatásosabb ha a férfi is gyúr
2024. márc. 29. 22:36
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, női potencianövelő nincs! Ha már lenne akkor a patikákban régesrég forgalmaznák. Ha a tabi miatt csökkent a libidód akkor keresd fel ismét a nőgyógyászod és kérj másik készítményt!
2024. márc. 29. 22:37
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy épkézláb nőgyógyászhoz, aki majd ír neked egy másikat. Nem mindig fog az első beválni. Nekem sem volt jó amit először felírtak, ez megesik. 8 éve szedem amit felírtak másodszorra, semmi panaszom nincs vele, a libidóm köszöni szépen, nagyon jól van.
2024. márc. 29. 23:13
 4/35 A kérdező kommentje:
2, nem szedek azóta fogamzásgátlót, mert így nem mertem. Egyik orvos adott valamit, mert a menstruáció sem volt 2 hónapokig miatta legalább, de nem is akarok újra hormonokat szedni, nem merem, így is sz.r... mondjuk valami meg kéne, mert terhes sem akarok lenni, ez ördögi kör...
2024. márc. 29. 23:51
 5/35 anonim ***** válasza:
61%

"valami meg kéne, mert terhes sem akarok lenni"

Gumesz! Az miért nem jó?

2024. márc. 30. 00:15
 6/35 A kérdező kommentje:
5, mert mondjuk kiszakad, stb? Meg egy stabil, fix kapcsolatban eleve ki akar gumizni? Nem egy futó kapcsolat meg hasonló...A megbízhatósága sem olyan magas,egyedül a betegségek ellen igazán...
2024. márc. 30. 00:18
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Van valami loveagra nevű cucc, csak hirdetést láttam, tapasztaltom nincs vele.

De az ugyanonnan vett kamagra az teljesen jól működik úgyhogy lehet a női is jó.

2024. márc. 30. 01:05
 8/35 A kérdező kommentje:
8as, lehet szépen lapozni. Elég sok probléma ért az életben, nem egy teljesen egészséges életem van, konkrétan valahol csoda, hogy élek, a sok sz.r miatt, ami ért, anno majdnem öngyilkos is lettem, pl nemi erőszak. Ha segíteni nem tudsz, legalább ne bànts bunkó megjegyzésekkel... sok eszed lehet neked is...
2024. márc. 30. 01:22
 9/35 A kérdező kommentje:
Te meg nyomd el magad és a saját nyomoroddal foglalkozz, pl növessz agyat...
2024. márc. 30. 01:25
 10/35 anonim ***** válasza:
57%
És még én vagyok a bunkó🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2024. márc. 30. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!