Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ha az újdonsült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha az újdonsült barátnőtök megígérné, hogy lenyeli, de nem hajlandó megtenni egyszer sem?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal elég jól megvagyunk, és még ismerkedtünk többször beszélgettünk a szexről, és mondta, hogy leszokta nyelni, és hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy egyszer így alakul akkor megteszi. Azóta összejöttünk, én szex végén mindig fordulok az arcához, hogy odaverjem, de mindig elhúzza az arcát. Ez elég nagy bunkóság szerintem ha valamit megígér és mégsem teljesíti, én nagyot csalódtam ebben a lányban.
2024. márc. 29. 19:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Sajnálom #30 szerintem akkor ne logj névtelen fórumokon, mert itt gejzírként tör elő mindenkiből minden.

Én korrekt vagyok, és ezt várom el cserébe is. De igazad van, én szégyeljem magam.

2024. márc. 29. 22:16
 32/41 anonim ***** válasza:

Nekem már mindegy.

igazából nem azzal van baj, ha neked elvárt dolog az, hogy a szexualitásod egyezzen a partnereddel és meglegyen amit mindketten szerettek vagy akartok és ne legyen úgymond "hiány".

hanem a stílussal, az ritka hányingerkeltő..

"Más genyóját bezzeg nyelte kétpofára"

2024. márc. 29. 22:26
 33/41 anonim ***** válasza:
Egy kicsit vagy bunkó vagy valami miatt fél a bige. Kérdezz rá vagy kèrd meg rá! Nem megerőltetés lenne ez neked sem. Kiírni ide kitudtad, hát akkor légy bátor mint egy lovag és vele is tégy így szex közben mondjuk!
2024. márc. 29. 22:27
 34/41 anonim ***** válasza:
Nyeld le te, kisgyerek,ha szerinted enélkül nem szex a szex!
2024. márc. 30. 07:33
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok. Most eléggé viharos a kapcsolatunk emiatt is
2024. márc. 30. 14:17
 36/41 anonim ***** válasza:
60%
Semmit. Megmondanám neki, hogy nem illünk össze szexuálisan, és inkább ne kínozzuk egymást tovább.
2024. márc. 30. 14:19
 37/41 anonim ***** válasza:
46%
kitenném, ennyi
2024. ápr. 1. 21:59
 38/41 anonim ***** válasza:

Akik azt írják kitennék. A lenyelés fontosabb, vagy az hogy okos, értelemes barátnőtök van.

De másik kérdés.

Nyelje le minden alkalommal 10-ből 10x, és ne legyen sex. Vagy legyen sex 10ből 10x de ne nyelje le.

Mert nem tudom mennyi idős vagy kérdező de tökéletes nő nincs. Ahogyan te sem vagy az.

2024. ápr. 3. 09:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Miért kell választani? Legyen értelmes is és nyelje is le. Csak mert az a jó szex része ... Nyilván csajoknak is van elvárása a fiúkkal szemben.
2024. ápr. 3. 12:27
 40/41 anonim ***** válasza:

Csak ha a nőnek vannak érzelmei tudnak engedni is. Nekem is van elvárásom. De párom nem tud bántatni szex közben. Nem szereti a BDSM-et.

Előtte éltem halltam érte.

És? Ezenfelül mindent is megad. Akkor hagyjam el azért, mert nem élhetem ki a vágyam? Amúgy köszönöm szépen 7 éve elvagyok nélküle. Párom fontosabb, mint egy szexuális fantázia.

2024. ápr. 3. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!