Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik nektek, mikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek, mikor egy lánynak ketté van vágva a nyelve?

Figyelt kérdés

[link]

Barátnőm 17 évesen ilyen nyelvet szeretne. Hogy csinálják ezt, szikével félbevágják? Mennyi a gyógyulási ideje? És amúgy mi értelme az ilyen nyelvnek?

2024. márc. 29. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jön be.
2024. márc. 29. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. márc. 29. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
17 évesen nem fogja neki megcsinálni senki szal csak 18 évesen max, szikével vágják fel majd varrják össze a sebet és kb 1-2 hét után van varratszedés. Amúgy nem feltétlen szól örök életre mert plasztikai sebész össze tudja varrni. De készüljön fel anyagilag mert a vágás az 70-90ezer-be kerül. Ha meg ezért otthagyod akkor küldd hozzám nyugodtan
2024. márc. 29. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, undorító!
2024. márc. 29. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem visszafordítható! Gyakorlatilag egy izom köteget választanak ketté.
2024. márc. 29. 20:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Szülei próbálták észhez téríteni, hogy ez örök életre szól, 10-15 év múlva egy komolyabb férfinál, nem biztos, hogy ez nyerő lesz. Sőt, lehet hogy egy gyári, szalagmunkás embernél tökmindegy, de egy valamire való munkahelyen se néznek erre jó szemmel, szóval mondjon le erről az agyament ötletről. Eddig hiába...

Én is mondtam neki, hogy ne, mondjuk én konkrétan ocsmánynak tartom.

Amúgy számomra ez a kettévágott nyelv, valami gonosz mitológiai lény hatását kelti.

Kb. reménytelen lebeszélni. Ő az a típusú csaj, aki a mának él, csak magának akar megfelelni, csak magának akar tetszeni, csak azt teszi, amit ő akar, stb.. Mindenben ilyen.

2024. márc. 29. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Jól teszi, legyen önmaga és ne másnak akarjon megfelelni, olyan pasit érdemel aki elfogadja önmagának
2024. márc. 29. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi természet vagyok, így kipróbálnám. De kifejezetten nem kérném ilyesmire a partnerem, hogy daraboltassa fel bármilyen testrészét is.
2024. ápr. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!