Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható ha valaki fizet a szexért rosszlányok?
ronda pasiról van szó aki le mondott a társkeresésről.
Tegyük fel kiderül a kollégádról rokonodról hogy érintene tök átlagos,elítélendő dolog?
Én ezt nem tartom bűnnek. Mármint ha valóban a szexért fizetett és nem azért hogy egy másik embert csicskának vagy alacsonyabb értékűnek tekinthessen.
Hiszek az egyenjogúságban, szóval ha nőről derül ez ki, akkor sem ítélkezem.
Hetero férfi
2 kérdést tettél föl, melyikre válaszoljunk?
- megbocsájtható e?
- elítélendő?
"Tegyük fel kiderül a kollégádról rokonodról hogy érintene..."
Tessék?
És rosszlányoktól kérded, hogy baj-e, ha fizetsz nekik?
Vannak olyan emberek, akiknek nincs ideje, kedve, önbizalma ismerkedni, szexelni viszont akar és ezért kifizeti azt az egy órát.
Inkább abban látom a problémát, hogy egyesek teljesen rendben lévőnek érzik, hogy mások felett ítélkezzenek.
Engem őszintén, ez egyáltalán nem érdekel. Rokon, de főleg kolléga azt csinál amit akar.
Viszont magam már gondolkodtam ezen. Nem feltétlen a szex hiányzik, hanem pl átölelni valakit.
Engem se érdekel igazán, én is tervezek egy ilyen alkalmat mert nem megy a kezdeményezés.
Amúgy meg abszolút magánügy. Férfiként meg ha megtudom másról akkor gratulálok neki. Csak a prűd embereket zavarja ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!