Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lábra élvezésbe ti bele mennétek?
Figyelt kérdés
Persze nem minden szexnél, hanem néha?
Combfixben szexeltél már? Adott plusz élményt?
márc. 29. 14:21
11/30 anonim válasza:
10. Nekem konkrétan traumám van az anállal, szóval NEM engedem!
A lábam nem szeretem, nem szépek. Sokat edzek, de még nem vékony így oda nem szeretnék semmit, köszi. 🤷🏻♀️
3-as voltam
12/30 anonim válasza:
Ja és 10-es, nagyon bunkó vagy!
Tanulj előbb tiszteletet, hogy egy nő rád is tudjon fanyalodni.. egyáltalán..
13/30 anonim válasza:
#10 teljesen egyetértek veled. Rengeteg álszent, öntelt, beképzelt, lúvnyák. Nyillván aki utálja a lábfétist az x-lábu, trampli....
14/30 anonim válasza:
13. Két profilról helyeselsz magadnak? Ez azért gáz.. 😅
A luvnya meg maximum az, aki világra hozott téged fiam. :)
15/30 anonim válasza:
12 válaszára! Nem bunkó vagyok pici szívem csak fájdalmasan őszinte!!😹😹 De bocs ha belegázoltam a lelki világodba.😆
16/30 anonim válasza:
15. Gondolom ezt már arccal nem mered felvállalni egy nő előtt, ugye szívem? 😪😥😂
17/30 anonim válasza:
14. Magadra vetted, hogy trampli vagy? Fogadd el :)
18/30 anonim válasza:
Természetesen engedem harisnyában és combfixben is.
Most is itt vagyunk hosszú hétvégén idegen helyen alig várom hogy megtortenjen 🤐
20/30 anonim válasza:
19. Nekik? Minden
Már nem tudnak mit élvezni a szexben 😅
És hát nem elég már semmi, ezért szeretik ezt, ennyi. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!