Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazó erotika, éreztétek már?

Jaj, nekem egy olyan élményem is volt, hogy egy csaj leszólított a villamosmegállóban, hogy van-e kedvem bulizni menni. Szöveg alapján rettenetesen közönséges volt, és mivel a közelben van egy prostinegyed (Szabadkai út) azt se zárom ki, hogy az volt, azokkal meg elvből nem jövök össze. Mindennek ellenére, nagyon megkívántam a csajt, állt is rendesen, de elutasítottam. Rá is kérdezett, hogy "mi az, bu-zi vagy?" :D Aztán azzal a lendülettel ment egy másik pasihoz.
Olyan is volt, hogy ülök a villamoson, erre egy csaj hozzám dörzsöli a punciját. Az extraciki az volt, hogy a szüleivel utazott, és naná, hogy lebukott, és be is szóltak neki, hogy viszik vissza a pszichiátriára, ha nem viselkedik normálisan, és erre vágta a pofákat.
Voltak más élmények is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!