Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20
Ami szar, az szar. Ez nem azon múlik, milyen korosztály mondja. És fordítva is igaz: attól még, hogy valami divat (és a divat első számú követője a 14-30-as korosztály), nem feltétlenül előnyös. Lásd: patacipő vagy lila zakó válltöméssel, két soros gombbal (90-es évek), répaszabású márványfarmer (80-as évek), óriás mikrofonfej a négereknél (70-es évek) stb.
A boomer, az meg folyton mozgó kategória? Tehát boomer a most 70+ éves is meg a 40+ éves is? Mert amúgy ez az elnevezés az előbbiekre született.
Én messze nem vagyok boomer, huszonéves vagyok, de nagyon gáznak találom a buggyos gatyát :D Nőietlen, ízléstelen…persze, ha szar alakod van és ronda lábaid, akkor nem csodálom, hogy nem szívesen hordasz skinnyt.
Én vagyok az a legendás kérdező, aki időnként felbukkan egy ilyen "ez, meg az a fenék kinek tetszik?" tipusú kérdéssel.😆🙃
Kinek mi. Én sem vagyok boomer, mégis bejönnek az ilyen mom fit farmerek.
Mi ez a hunglis? Ettől érzed magadat menőnek, hogy tipikus helyett tipiket írsz...? Mindig izzadságszagú ez az erőltetett anglicizmus, ami most dívik.
27
Több ott a baj, alapvetően sincs barátságban az anyanyelvével.
Mi az, hogy előre kiforgatni?
Mi az, hogy felbukkan valakiből a mentalitás?
A divat icon-t hagyjuk is…
Valamit hallott harangozni az állandósult szókapcsolatokról és nyelvi fordulatokról, aztán zagyválja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!